4/4 - (1 stemmen)
 • Vage klachten?
  4/4 - (1 stemmen)

  Zit je met vage klachten? Klachten die niet goed op te lossen zijn? Maar als er een probleem is, dan is er toch ook een oplossing? Een beetje zoals: ‘als er een begin is, is er ook een eind’. Bioresonantie kan je helpen bij ziekte en herstel na ziekte.

  Er is wel degelijk wat te doen aan (vage) klachten, waarvan je misschien denkt ‘Daar kom ik nooit meer vanaf’. Er bestaat een methode waarbij juist deze vage klachten wel de aandacht krijgen. Het uitzoeken van deze klachten is niet alleen hoe je je voelt, maar ook wat je eet. Ook de emoties spelen daarin een belangrijke rol, want ook emoties kunnen jouw gezondheid beïnvloeden.
  Is dat een standaard advies? Zeer zeker niet! Iedereen die ik in de praktijk zie, krijgt een advies op maat. Wat voor de één goed is, kan wel eens averechts werken voor de ander!

  Wat is het geheim?
  Je fit en vitaal voelen begint bij het zoeken naar de juiste balans op lichamelijk en geestelijk vlak. Daarnaast is het belangrijk dat je de juiste voeding gebruikt die indien nodig wordt aangevuld met supplementen.

  Aanpassingen
  Door een analyse met bioresonantie te laten doen, krijg je een beeld van wat er wel en niet in evenwicht is. ‘Bioresonantie werkt namelijk met elektromagnetische trillingen’, legt Monique van Kwawegen uit. ‘Denk aan de straling van je mobiel, je afstandsbediening of je magnetron. Elke materie heeft een eigen straling en dus ook jouw lichaam.’ Als er iets uit balans is, heeft dat een andere trillingsfrequentie dan normaal en komt dat dus als een afwijking naar boven. Op basis van de analyse gaan we vervolgens aan de slag met kleine aanpassingen waarmee vaak grote verbeteringen te behalen zijn.’

  Successen
  In de praktijk zijn de afgelopen jaren successen geboekt met klachten als chronisch eczeem, prediabetes, vermoeidheid, darmproblemen (waar de huisarts geen verbetering in kon brengen), concentratiestoornissen, brainfog, voedingstekorten en (voeding)allergieën. Het maakt niet uit hoe oud je bent; het is geschikt voor jong en oud!

  Uitleg
  Na het consult geven we je handvatten mee. Waarom kan het ene nu wel en juist het andere niet? De eerste keer ben je 1,5 uur bezig. Er wordt je veel uitgelegd. Je krijgt de uitleg ook mee op papier, zodat je het altijd kunt teruglezen, en mocht je vragen hebben, dan staan de mensen van Mzani voor je klaar.

  Wil je meer vat hebben op je eigen gezondheid? Op naar een vitaler leven en goed in balans? Ben je benieuwd of we wat voor jou kunnen doen? Bel dan de mensen van Mzani en we helpen je verder!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply