Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een vak apart…
  Rate this post

  ‘Tandprotheticus.’ Je breekt bijna je tong bij het uitspreken van dit beroep. ­Waarschijnlijk heb je er ook niet direct een duidelijk beeld bij van wat het ­inhoudt. Wat doet zo iemand eigenlijk precies?

  Een tandprotheticus meet allerlei soorten uitneembare gebitsprotheses aan en maakt deze vervolgens zelf. Remko Brouwer doet dit in het bijzijn van de patiënt ­wanneer die in de stoel zit. Patiënten komen bij Remko terecht omdat zij een klacht hebben over het functioneren van hun (gehele of gedeeltelijke) gebitprothese. Hij richt zich voornamelijk op de vervangingsmarkt, maar het komt steeds vaker voor dat mensen uit zichzelf bij hem ­aankloppen. Dit gebeurt vaak nadat ze goede ­verhalen hadden gehoord van vrienden of familie.

  Vrijblijvend mondonderzoek
  Draag je een gebitsprothese en ben je daar niet tevreden over of ben je na een jaar of vijf toe aan een nieuw gebit? Dan kun je een afspraak maken voor een (vrijblijvend) mondonderzoek. Tijdens dit onderzoek kun je met de tandprotheticus jouw eventuele klachten en/of wensen bespreken.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply