Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Mijn vak is mijn passie!
  Rate this post

  Mijn vrouw en ik wilden allebei afvallen, maar nadat we verschillende methoden hadden geprobeerd, zakte de moed ons steeds verder in de schoenen. Via via ken ik de franchisegever van Easyslim.nu, maar door alle slechte ervaringen dacht ik ook dat dit te mooi was om waar te zijn. Wat bleek? Al na één keer merkte ik het effect!”

  ‘Toen ik kennismaakte met Easyslim.nu, merkte ik dat het mijn lichaam wakker had geschud. Mijn vrouw was iets langer sceptisch, maar toen ze de kilo’s daadwerkelijk zag verdwijnen, was ook zij om. In korte tijd ben ik tien kilo afgevallen!

  Nu zul je denken: ‘hij is vast ook minder gaan eten’, maar niets is minder waar. Vroeger at ik minder. Zo sloeg ik bijvoorbeeld geregeld mijn ontbijt over. Ook fietste ik toen naar mijn werk. Nu eten we eigenlijk ‘normaal’, maar hanteren we de regel dat één dag in de week onze balansdag is. Op die dag eten we niet te veel en bovendien uitsluitend gezonde producten.

  Vroeger werkte ik onder andere als kok. Ook toen was ik al met voeding bezig. Mijn vrouw is medisch pedicure en in het verleden kapster en nagelstyliste geweest. Zij was zoekende naar welke baan in haar straatje past. Omdat de resultaten van Easyslim.nu verbluffend zijn en wij het leuk vinden, hebben we besloten om voor onszelf te beginnen. We voelen ons nu allebei op onze plek.

  In augustus 2015 zijn we begonnen met onze vestiging in Apeldoorn en op 16 januari 2017 hebben wij een nieuwe vestiging in Arnhem geopend. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, doe ik vooral de behandelingen en regelt mijn vrouw de planning en het financiële gedeelte. Aangezien wij samen twee kinderen hebben en ik bijna 12 uur per dag behandelingen doe, werkt mijn vrouw wat minder. Op beide locaties zijn twee apparaten aanwezig. Eén behandeling duurt ongeveer 40 minuten. Op een dag heb ik zo’n 18 tot 20 klanten.

  Het fijne aan dit werk is dat je mensen kunt helpen. Onze klanten worden vrolijker en opgewekter, waardoor ze aangeven positiever in het leven te staan. Als jij je weer fit en energiek voelt, dan sta je vrolijker in het leven. Dit geldt ook voor mij en mijn vrouw sinds we zoveel afgevallen zijn. Ik snack niet en zit ’s avonds niet met een zak chips of een milkshake op de bank, maar ik eet wel zes keer per dag! Meestal kook ik verse groenten en eten we zo min mogelijk uit pakjes.

  Onze toekomstplannen zijn in eerste instantie om op deze weg door te gaan. Met twee vestigingen hebben wij onze handen vol. We willen graag op mensen overbrengen dat ze niet bang hoeven te zijn om te eten en dat het zien van resultaten je vanzelf stimuleert om meer te gaan bewegen. Je voelt je niet meer futloos en komt vanzelf van de bank. Daarnaast ben ik van plan om mijn zaterdag pertinent vrij te houden, want dan kan ik genieten van mijn gezin en vrienden. Een dag verplicht vrij heb ik wel nodig, want ik ben vaak druk en bevlogen. Ik loop warm voor mijn werk!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply