Rate this post
 • Mijn vak is mijn passie
  Rate this post

  Nog steeds kan ze zich verbazen over het laaiende succes van haar bedrijf. ‘Vanaf het eerste moment draaide mijn bedrijf als een speer. En dat komt niet alleen omdat het apparaat goed is, maar door al mijn ervaring die ik heb opgedaan in vorige banen. Het is het totale concept’, weet Karin Hut zeker.

  Naam: Karin Hut
  Leeftijd:
  45 jaar
  Eigenaar:
  Easyslim.nu sinds 2015

  Ondernemen
  Karin is een onderneemster pur sang. ‘In het verleden was ik artsenbezoeker en in die tijd één van de eersten in die branche zonder studie geneesmiddelen. Omdat ik talent bleek te hebben in het verkopen van deze producten, bereikte ik veel. Ik ben er een paar jaar tussenuit geweest toen mijn zoon werd geboren, maar daarna kwam ik weer in de farmaceutische industrie terecht. Dit keer voor een nieuw bedrijf waarvoor ik alles helemaal alleen heb opgezet. Toen alles eenmaal draaide, werd ik vriendelijk voor mijn diensten bedankt en zat ik een jaartje thuis. Eerlijk gezegd was ik daar behoorlijk kapot van en doordat ik een emotie-eter ben, kwam ik al snel flink wat kilo’s aan. Op een gegeven moment ging de knop om: ik ging gezonder eten, sporten en wilde afvallen. Op zich lukte dat wel, maar op bepaalde plaatsen kreeg ik de overtollige kilo’s er niet meer af. Tijdens een vakantie in Duitsland maakte ik kennis met het apparaat wat we nu bij Easyslim.nu gebruiken. Ik was helemaal enthousiast: dit moést ik ook hebben. Met mijn laatste spaargeld heb ik het aangeschaft, en ik bedong gelijk dat ik importeur voor Nederland zou worden.’

  Afslankbranche
  ‘Ik had bedacht dat ik hier zelf iets mee op wilde zetten in de afslankbranche en daar twee dagen in de week mee bezig te zijn’, lacht Karin nog bij de herinnering. ‘Maar vanaf die eerste week liep het gelijk al storm en bleken twee dagen te weinig te zijn. Al snel waren er enthousiaste klanten die ook iets dergelijks op wilden zetten en was de franchiseformule geboren. Inmiddels zitten we al op 31 vestigingen en ben ik zeven dagen in de week met mijn vak bezig.’

  1000% passie
  ‘Wat ik het mooiste aan mijn vak vind? Het creatief bezig zijn, nieuwe ideeën ontwikkelen. Dat vind ik geweldig. Zo hebben we onze eigen shake Easique® ontwikkeld en onlangs hebben we ons eigen OEasy! Magazine gelanceerd. Nieuwe dingen ontwikkelen; daar kan ik zo blij van worden. Mijn passie is het ondernemen. Alles wat ik doe, doe ik met 1000% passie. Dat ik daar zeven dagen per week keihard voor werk, voelt helemaal niet als werk. Oké, tijd voor mijn piano spelen en schilderen, wat ik eerder graag deed, heb ik niet meer. Maar dat geeft niet, dat komt vanzelf wel weer.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply