Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Vakantie voorbij? Geniet dan nog even na!
  Rate this post

  Het is altijd zo: de vakantie vliegt veel te snel voorbij. Maar om je nog éven in vakantie­sferen te wanen, hoef je niet per se een vliegticket te boeken of alle last minute aanbiedingen in de gaten te houden. Lees snel verder!

  Wil je even helemaal tot jezelf komen, je gedachten de vrije loop laten en helemaal op een andere plek wanen? Dan kun je eens een sessie in een zoutgrot ondergaan.
  Het verblijven in een zoutgrot wordt ook wel ‘halotherapie’ genoemd. In de met droog, medicinaal zout beklede ruimte worden de luchtvochtigheid en het antibacteriële klimaat van een echte zoutgrot nagebootst. De positieve effecten van zout voor jou op een rijtje: het zout reinigt de diepste delen van je longen, die zijn aangetast door roken en luchtvervuiling. Bij uitstek is halotherapie daarom geschikt voor mensen met luchtweg- en huidproblemen als astma, COPD, psoriasis en eczeem. Ook als je last hebt van hardnekkige hoest, taai slijm en benauwdheid kun je het een kans geven. Ten slotte gaan je sportprestaties omhoog door de verbeterde longfunctie. Let wel: halotherapie is geen vervanging voor medicatie, maar kan wel de symptomen verminderen waardoor je weer lekkerder in je vel komt te zitten.
  Maar eventjes verblijven in de zoutgrot is vooral een heerlijke manier om tot rust te komen en je te ontspannen, alsof je écht aan zee bent. Laat je heerlijk onderuit zakken en geniet van even niks hoeven en de aangename temperatuur. Zeg vaarwel tegen je stress en vermoeidheid en laat je spanning los!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply