Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Rate this post

  Hou jij ook zo van de zon; die warme stralen op je huid en een mooie bruine teint? Zorg er dan wel voor dat je je goed beschermt voordat je van de zon gaat genieten. De UV-stralen kunnen de diepere lagen van je huid namelijk beschadigen, de zon werkt huidveroudering in de hand en droogt je huid uit. Door transpireren alleen al raakt je huid na een dagje in de zon al een kwart van haar vocht kwijt!

  Merk jij dat je huid droog en trekkerig aanvoelt na de vakantie? ‘Dan heeft je huid duidelijk een boost van vitaminen en mineralen nodig’, weet Lianne Tieks. ‘Start na je vakantie met een huidverzorgende en -herstellende behandeling bij LiBeauTi en laat je huid weer stralen.’
  Lianne werkt in haar salon graag met de producten van Nouvital Cosmetics. ‘Het is een innoverend en uitgebreid cosmeticamerk dat is samengesteld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten en ontwikkelingen op cosmetisch gebied. De producten bevatten voornamelijk werkstoffen van natuurlijke oorsprong. Ze zijn onder meer hypoallergeen, vrij van minerale oliën en dierproef- en parabeenvrij. Verwen jezelf bijvoorbeeld eens met een aloë vera mask van Nouvital. Dit crèmemasker werkt hydraterend, herstelt de huid en bevat veel actieve ingrediënten die je huid voeden, verzachten, beschermen en het verouderingsproces remmen. Ook herstelt het masker huidschade door UV-straling.’

  Hammam-massage: pure verwennerij
  Wil je je vakantiegevoel verlengen? Dan is een hammambehandeling pure verwennerij! De droge hammam, zoals LiBeauTi deze aanbiedt, komt voort uit de originele hammam, een eeuwenoud ritueel dat oorspronkelijk uit Azië komt. In de hammam word je gereinigd en geniet je van een ontspannende massage. Bij de droge hammam wordt er gewerkt in een droge ruimte, wat betekent dat het gebruik van water minimaal is.

  De behandeling bestaat uit 3 onderdelen:
  – Scrubbehandeling met een scrubhandschoen. Zo worden dode huidcellen verwijderd. Na de behandeling krijg je de handschoen mee naar huis.
  – Zeepzakmassage. De huid wordt met olijfzeep gereinigd en gemasseerd.
  – Ontspanningsmassage met de olijfzeep en warme olie.
  Het effect van deze massage is een tintelend schone frisse en goed doorbloede huid en een diepe ontspanning.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply