Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Vakantie(huisje) voor iedereen
  Rate this post

  Een weekendje uitwaaien aan zee, voor designliefhebbers, voor wintersporters, voor… Een bungalowvakantie is er voor iedereen! De tijd dat een bungalowvakantie bestond uit een betonnen huisje met zitkuil is allang voorbij. Sterker nog: in de loop der jaren worden de vakantieparken alleen maar mooier en leuker.

  Word wakker op het strand
  Word wakker met het geruis van de golven en geniet van de eerste zonnestralen van de dag. Doe yoga-oefeningen op het strand, fiets door de duinen of maak een flinke strandwandeling. De Landal Strandhuisjes in Julianadorp zijn een fijne uitvalsbasis voor een paar dagen heerlijk uitwaaien.

  Naar bed met Jan
  In het Belgische Zutendaal tekende niemand minder dan Jan des Bouvrie voor het design en het interieur van de villa’s op het vakantiepark Mooi Zutendaal. Maak fijne wandelingen in de bosrijke omgeving of duik in het mijnverleden van Belgisch Limburg. Om je verblijf extra relaxed te maken, kies je voor een van de villa’s uitgerust met jacuzzi, sauna en stoomdouchecabine.

  Sneeuwkriebels
  Misschien denk je bij ‘wintersport’ niet direct aan een parkvakantie, maar ook daar leent dit type accommodatie zich uitstekend voor. Eind 2018 opende het Landal Maria Alm zijn deuren en ik ging tijdens de kerstdagen een kijkje nemen. Een pracht van een park, op loopafstand van de kinderweide, de piste en de lift. Bovendien zitten de bakker en de supermarkt om de hoek. Aan het einde van de dag ontspan je je spieren in het zwembad en eet je je buikje rond in het restaurant op het parkterrein.

  Eilandliefde
  Wat heb ik mezelf tekort gedaan door meer dan veertig jaar te wachten met een bezoek aan de Waddeneilanden! Ik koos voor mijn eerste kennismaking voor het grootste Waddeneiland: Texel. Vanuit Landal de Sluftervallei genoot ik met volle teugen van het eilandleven. Met de haren in de wind trapte ik met mijn gezin op onze huurfietsen over het eiland, we legden aan bij de lokale bierbrouwerij, bezochten de zeehonden in Ecomare en aaiden de alom aanwezige schattige lammetjes.

  Eva is freelance reisredacteur en reist voor haar werk de hele wereld over. In ForYou Magazine deelt ze de mooiste plekjes op aarde. Van dichtbij tot ver weg. Reis je mee?
  Meer avonturen van Eva lezen: check www.omnitraveler.nl.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply