Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Vakantiekilo’s? Weg ermee!

  En weer is er een zomer voorbijgegaan. Heb je het dit jaar wél aangedurfd om in je vakantie in bikini op het strand te liggen? Of was je (nog steeds) niet zo tevreden over je lichaam? Het kan ook zijn dat je je in de zomer volop hebt overgegeven aan barbecues en merkt dat je bent aangekomen. Tijd om er wat aan te gaan doen!

  De eerste stap naar een mooier figuur is het krijgen van inzicht in jouw eetpatroon. Hoe, wanneer en wat eet jij eigenlijk dagelijks? Je kunt daarbij professionele hulp krijgen van Elsbeth Siegers van Bailine. Bailine is een franchiseorganisatie die zich met een succesvolle methode richt op de verbetering van de gezondheid en het welzijn van vrouwen en mannen. Het Bailine-programma is gebaseerd op de volgende principes: mentale motivatie, figuurvorming, pijnvermindering en voedingsadvies. Diëten is geen oplossing voor mensen die blijvend willen afvallen. Met de voedingsadviezen van Bailine leer je bewust met voeding omgaan. Geen star dieet, maar met persoonlijke ondersteuning vastgeroeste gewoontes doorbreken.

  Gezondere keuzes
  Goede eetgewoontes zijn de basis voor een verantwoorde levensstijl. Je maakt gezondere keuzes. Snelle diëten of uithongering zijn niet aan te raden. Een dieet biedt wellicht een oplossing voor de korte termijn, maar na verloop van tijd verval je weer in je oude (eet-)gewoontes. Gezonde en uitgebalanceerde afwisseling van je maaltijden zorgt ervoor dat gezond eten verrassend lekker blijft. De ondersteuning bij Bailine is meer dan voedingsadvies. Met alle ondersteuning en begeleiding ontdek jij verschillende dieetsoorten. Vervolgens helpt Elsbeth jou bij de keuze van een dieetplan dat het beste aansluit op je huidige levensstijl.

  Spierstimulatie
  Een ander onderdeel van het Bailine-programma is spierstimulatie, die je ondergaat in een privécabine. De spierstimulatie zorgt ervoor dat je heel gericht vet kwijtraakt op de plekken waar jij dat wil. Dit werkt heel snel, want al na vijf sessies van een half uur zie je resultaat!

  Begin nú, dan hoef je voor volgend jaar (en de jaren erna) geen goede voornemens rond afvallen en gezonder leven meer te gaan maken…

  Gratis proefbehandeling
  Nieuwsgierig geworden? Je kunt gratis en vrijblijvend kennismaken met de methode door middel van een proefbehandeling, waarbij je informatie krijgt over de methode en je in de cabine de spierstimulatie ondergaat. Ook word je gemeten, waarbij de computer aangeeft hoeveel sessies jij nodig hebt om het resultaat te halen dat je wenst.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply