Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Van bikini tot pareo
  Rate this post

  Onze collectie prothesebadkleding is helemaal klaar voor de zomer! Jij ook?

  Wat dacht je bijvoorbeeld van de prachtige bikini’s, tankini’s en badpakken van Amoena, Anita of Cyell? In vrolijke prints, sprankelende kleuren of juist stijlvol zwart of donkerblauw! We selecteren de badkleding niet alleen op kleur; ook pasvorm vinden wij essentieel. Zo zijn alle bovenstukjes net iets hoger uitgesneden, zodat je prothese absoluut niet zichtbaar is.
  En als je graag zwemt, overweeg dan eens de aanschaf van een zwemprothese. Een zwemprothese is lichter qua
  gewicht, voert het water tussen prothese en huid beter af en geeft je het comfort dat je deze prothese gewoon in jouw zwemkleding kunt laten zitten (dus niet afdrogen en dan snel overzetten in je reguliere BH).
  Jouw zomerse strandoutfit maak je natuurlijk af met leuke accessoires. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bijpassende tuniek, pareo of multifunctionele rok annex jurkje? En ook aan een mooie badmuts is gedacht.

  Huidskleur, zalmkleur of rood
  Mooi weer betekent lekker luchtige kleding; ook als je een borstprothese draagt! Wist je dat een rode BH ook niet zichtbaar is onder een witte of lichte blouse, net als huidskleur en zalmkleur? We laten het je graag zien! Net als onze badkleding heeft onze lingerie een ruime pocket voor je prothese en zijn de BH’s voorzien van comfort­bandjes om het draagcomfort te vergroten.
  Kom gerust eens naar onze winkel in Nieuwegein ­(tegenover het Antonius Ziekenhuis) en ervaar dat KMI ­Mammacare protheselingerie in alle kleuren, soorten en maten heeft! En hangt jouw maat er niet bij, dan kunnen wij deze altijd voor je bestellen! Ook voor het aanmeten van een (zwem-)prothese ben je bij ons aan het juiste adres.
  KMI Mammacare is SEMH-gecertificeerd en kan bij alle verzekeraars declareren.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply