Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Van binnenuit werken aan een mooiere huid
  Rate this post

  Je buitenkant is een aardige weergave van je binnenkant. Als jij er goed wilt uitzien, is het dus belangrijk dat je ook de binnenkant gezond houdt. En daarvoor zijn de juiste voedingsstoffen nodig.

  Helaas krijgen we niet altijd de juiste voedingsstoffen binnen, of de juiste hoeveelheid ervan. Zo hebben veel mensen een tekort aan Omega-3. Dit vetzuur is essentieel voor het lichaam om goed te kunnen functioneren. Het is van belang voor de hersenen, de spieren, de huid, het hart en het vaatstelsel. Ook helpt het vetzuur om je celwanden flexibel te houden voor een optimale opname van voedingsstoffen, en bovendien speelt het een rol bij het afvoeren van afvalstoffen. Nu kan je lichaam zelf geen Omega-3 aanmaken, dus is het zaak om die aan te vullen. Vroeger werd hiervoor vaak de bekende levertraan gebruikt, maar tegenwoordig is Omega-3 visolie een prima alternatief.

  Unieke combinatie
  Schoonheidsspecialiste Ilse Postuma biedt een unieke combinatie van de beste kwaliteit Omega-3 visolie die er in de markt is en capsules met vitamine D3 en K2. Vitamine D3 dient voornamelijk voor de flexibiliteit van de bloedvaten, en gaat verkalking van de bloedvaten en het verouderen van de huid tegen. Normaal krijg je deze vitamine binnen door de zon en door voeding, maar het nadeel is dat vitamine D3 niet goed wordt opgenomen in het lichaam. Dit gaat beter in combinatie met vitamine K2. Met de visolie en vitaminen werk je aan je gezondheid én aan je schoonheid van binnenuit. Je bent tenslotte wat je eet!

  Gratis vetzuurbalanstest
  Als je via Schoonheidssalon Belle Binette de producten afneemt in een abonnementvorm, krijg je een gratis vetzuurbalanstest. Zo kom je precies te weten hoe je waarden zijn, zodat je gerichter kunt werken aan eventuele tekorten!

  Over Schoonheidssalon Belle Binette
  In 2019 is Schoonheidssalon Belle Binette na 26 jaar verhuisd van de Schans naar de Dracht. Daar is de salon gevestigd boven De Buuf Mode & Lifestyle en de Etos, waarmee ze samenwerkt. De nieuwe locatie gaf eigenaresse Ilse Postuma ook de mogelijkheid om haar aanbod uit te breiden, bijvoorbeeld Bodywizard cryolipolyse, een methode om plaatselijk vet te verliezen op ongewenste plekken.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply