Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Van chaos naar overzicht

  Heb je ook zoveel spullen in je huis, dat je bij de voordeur al struikelt over de rommel? Wil je wel alles opruimen, maar kom je niet verder dan het verplaatsen van spullen van de ene plek naar de andere? Schaam je je hier eigenlijk een ­beetje voor? Niet nodig! Veel mensen hebben in hun huis meer spullen dan ze goed kunnen ordenen, en zijn het overzicht kwijtgeraakt. Het kan dan motiverend zijn om samen met een buitenstaander een blijvende oplossing hiervoor te vinden. Een Professional Organizer kan je helpen om overzicht te krijgen, zodat je rust in je hoofd krijgt.

  Om gelijk maar een misverstand uit de weg te ruimen: een Professional Organizer komt niet met een afvalwagen aangereden om zo snel mogelijk jouw spullen weg te gooien. Jij blijft de baas over je eigendommen. Het is jammer dat het beroep nog zo onbekend is, want een Professional
  Organizer kan de kwaliteit van jouw leven veel verbeteren.
  Het resultaat is een opgeruimde woonomgeving waardoor je je beter gaat voelen over jezelf.

  Toewerken naar jouw doel
  Professional Organizer Henriëtte Moes komt vrijblijvend bij je thuis om kennis te maken en om de situatie te bekijken. Ze inventariseert waar je tegenaan loopt en wat de ­gewenste situatie is. Vervolgens stelt zij samen met jou een plan op, waarmee je in een aantal stappen toewerkt naar je doel. Henriëtte begeleidt je en helpt je om de beste beslissingen te nemen, zodat je zelf aan de slag kunt. Ze motiveert je daarbij om je doel te bereiken, en is ook jouw stok achter de deur. Er wordt geregeld geëvalueerd: ben je tevreden over de stappen die zijn gezet? Je krijgt ook handvatten om je huis op orde te houden.

  Verhuiscoach
  Een verhuizing kan een heftige gebeurtenis zijn; zeker als je kleiner moet gaan wonen of wanneer je ziek bent of een lichamelijke beperking hebt. Je moet misschien afscheid nemen van spullen die je dierbaar zijn. Henriëtte kan je als verhuiscoach begeleiden bij het maken van keuzes: waar neem je afscheid van en wat wordt de bestemming ervan? Ze houdt rekening met je behoeftes en wat je zelf kunt doen. ­Eventueel regelt ze een verhuizer en/of een klusbedrijf.
  Henriëtte hanteert bij haar werkzaamheden de code van ethiek van de Nederlandse Beroepsvereniging van ­Professional Organizers (NBPO).
  Wil je ook meer ruimte in je huis én meer ruimte in je hoofd? Neem dan contact op met Henriëtte voor een vrijblijvend gesprek!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply