Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Van frustratie naar controle
  Rate this post

  Heb je voor je gevoel nog nét geen blauwe kentekenplaten op je auto zitten vanwege alle ritjes met je kids naar sport en muziek? Zijn al jouw dagen strak gepland met je werk, boodschappen doen, eten koken en lunchtrommels vullen? Als je heel eerlijk tegen jezelf bent, voel je misschien dat je meer en meer op je tenen loopt. Je zorgt voor iedereen om je heen, maar hoe goed zorg je eigenlijk voor jezelf?

  ’s Avonds met een kopje thee en een tijdschrift op de bank: daar gun je jezelf misschien de rust niet voor. Door dit drukke leven kun je emotioneel worden en zelfs vergeetachtig. Vraag je je af of je gek geworden bent? Nee hoor, en in veel gevallen hoef je ook echt geen afspraak te maken bij een psycholoog. Het is simpelweg tijd voor jóú! Het is de hoogste tijd om een ­onderonsje te hebben met jezelf. Een coach zoals ik kan jou daar prima bij helpen.
  Tijdens de coaching is er aandacht voor hoe jou leven er nu uitziet en voor wat jij meemaakte in je leven. Wat jij meemaakte, bepaalt namelijk hoe jij nu over de wereld en over jezelf denkt. Samen kijken we welke praktische veranderingen nodig zijn om je weer energiek te voelen en weer in je kracht te staan. Ik help je de regie over je eigen leven weer terug te krijgen. Geloof me: deze controle voelt zó ontzettend fijn en is ook voor jou weggelegd. Je bent altijd sterker dan je zelf denkt!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply