4/4 - (1 stemmen)
 • ‘Van mijn nekhernia af met BSR’
  4/4 - (1 stemmen)

  Irma de Vries kreeg in korte tijd te maken met een nekhernia en een whiplash. Behandelingen met Body Stress Release bleken zó succesvol, dat Irma zich zelf ging verdiepen in de methode, en nu een eigen praktijk heeft.

  Irma: ‘Mijn nekhernia was het resultaat van langdurige overbelasting van mijn lichaam. Ik kon niets meer. Therapieën hielpen niet en het ziekenhuis accepteerde me alleen als de klachten nog erger werden. Toen hoorde ik over Body Stress Release: een techniek waarmee in het lichaam opgebouwde en vastgezette spierspanning losgemaakt kan worden. Al na een paar behandelingen liet mijn lichaam niet alleen pijn los, maar ook bijvoorbeeld oude sportblessures. Na een half jaar had ik geen klachten meer en was ik helemaal hersteld.’
  ‘Daarna besloot ik om een BSR-opleiding te volgen en mijn kantoorbaan vaarwel te zeggen. Kort na dit idee kreeg ik een motorongeluk, waaraan ik een whiplash overhield. Ook daarvan herstelde ik met behulp van BSR. Ik opende in 2007 mijn eigen praktijk en vind het nu geweldig om anderen te helpen: mensen met pijn, migraine, burn-out enzovoort.’

  Een Body Stress Release-behandeling bestaat uit het geven van kleine, lichte ­impulsen met de handen op de juiste plaats en in de juiste richting. Het lichaam kan door deze impulsen de spanning laag voor laag loslaten. Hierdoor krijgt het zenuwstelsel weer ruimte en de communicatie tussen de hersenen en het lichaam zal herstellen. Dit is cruciaal voor het zelfgenezende vermogen, dat ervoor zorgt dat de natuurlijke veerkracht en gezondheid terugkeert.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply