Rate this post
 • Van moe naar fit!
  Rate this post

  Astrid (44 jaar; niet op de foto) kampt al een aantal maanden met vermoeidheid en bezoekt mijn praktijk. De oorzaken van vermoeidheid variëren van onschuldige kwaaltjes tot ernstige aandoeningen. Een eerder bezoek aan haar huisarts bracht geen oorzaken aan het licht. Onze speurtocht gaat beginnen…

  Uitgebreid neem ik Astrids klachten door. Wanneer begon het? Wat speelde zich af voorafgaand aan die periode? Ik neem haar voedingspatroon, bewegingspatroon en stress onder de loep. Een aantal zaken wijzen in de richting van een magnesiumtekort en een iets te traag werkende schildklier. Ik adviseer enkele supplementen. Ook geef ik een aantal spieroefeningen mee. Hoe meer spieren namelijk, des te meer energie geproduceerd wordt!
  Na een aantal weken merkt Astrid al wat vooruitgang, maar waar de energie naartoe gaat, is minstens even belangrijk. Doordat Astrids darmen niet in optimale conditie zijn, komen er veel stoffen het lijf binnen waar het immuunsysteem steeds op reageert. Dit kost bakken met energie. Met aangepaste voeding en probiotica gaan we aan de slag om de darmen weer gezond en sterk te krijgen. Daarnaast plannen we een drietal coachingsgespekken in, zodat Astrid beter leert omspringen met de spanningen op haar werk en de zorgen rond haar visueel beperkte dochter. Na enkele maanden heeft Astrid het gevoel dat ze ‘er weer helemaal bovenop is’, zoals ze het zelf zegt.

  Voor meer informatie kunt u contact ­opnemen met Penny Boneschansker van Leuk en Wel, praktijk voor orthomoleculaire therapie, ­bioresonantie en levenscoaching.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply