Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Van patiënt naar klant
  Rate this post

  Bijna elke vrouw die het meemaakt, zal het bevestigen: een borstoperatie als gevolge van borstkanker is een zeer emotionele en ingrijpende gebeur­tenis. De verwerking daarvan heeft tijd nodig. Je zult ontdekken dat het niet jouw borsten zijn die jou tot vrouw maken, maar de manier waarop je in het leven staat en wat je uitstraalt.

  Mary Springer is al 15 jaar een begrip op het gebied van elastische kousen en mammacare. Wij vinden het dan ook belangrijk dat u zonder afspraak bij ons kunt binnenkomen. In onze twee winkels in Enschede en Groenlo hebben wij vele merken protheses en lingerie, maar ook sport- en ­loungewear en badkleding uit voorraad leverbaar.

  Wij zijn een SEMH-gecertificeerd en gecontracteerd ­leverancier voor de mammacare en elastische kousen, dus de financiële afhandeling regelen wij voor je.

  Kom je voor de eerste keer, maak dan een afspraak. Dan ga je namelijk in alle rust op zoek naar dat wat bij je past. Dat kan een lichtgewicht prothese of een plakprothese zijn, links- of rechtsprothese, een zwem- of sportprothese, of een deelprothese.

  Shoppen als vanouds
  Je bent altijd welkom. Gewoon even snuffelen in de nieuwe collectie. Lekker rondneuzen in het steeds uitgebreidere assortiment, van heel sportief tot heel elegant en luxe. Geen collectie voor patiënten, maar voor vrouwen van alle leeftijden, met hun eigen wensen en hun eigen smaak.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply