Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Van stress naar kracht
  4/4 - (1 stemmen)

  Kanker zet je leven op z’n kop. Niet alleen lichamelijk heeft het grote gevolgen, maar ook psychisch en sociaal. Ziekte verandert je leven, en het vertrouwen in je lichaam kan helemaal weg zijn. Emoties zoals verdriet, boosheid of angst komen in een sneltreinvaart langs. In elke fase van deze ziekte of emoties is het fijn om te voelen dat je er niet alleen voor staat en dat je advies en ondersteuning krijgt van een deskundig iemand.

  Ik bied begeleiding aan mensen die stress ervaren. Massage is een van de technieken die ik kan inzetten tijdens een van de sessies. Als stresscounselor kijk ik samen met jou naar je stressbeleving en zet ik je weer in je kracht. Massage bij kanker zorgt ervoor dat mensen hun lichaam kunnen laten ontspannen tijdens hun ziekteproces. Dit ondersteunt het herstel van lichaam en geest. Ik heb hiervoor een professionele opleiding gevolgd bij het instituut Massage bij Kanker. Ook ben ik aangesloten bij het kwaliteitsregister Netwerk Massage bij Kanker (zie www.massagebijkanker.nl).

  Mijn begeleiding werkt ondersteunend aan de kwaliteit van leven. We werken samen aan het acceptatieproces en ik probeer cliënten weer opnieuw het vertrouwen in hun lichaam te geven. Ik werk aanvullend op de reguliere gezondheidszorg en zal indien nodig door­verwijzen of een collega consulteren. Met mijn achtergrond als verpleegkundige en met mijn netwerk in de palliatieve zorg, kan ik jou op meerdere vlakken ondersteunen. Bel gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply