Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Vandaag doe ik wat ik moet doen!
  Rate this post

  Herken je dit? ’s Morgens sta je uitgerust op, een hoofd vol plannen en voornemens. De mailbox leegmaken, je plannen eens duidelijk op papier zetten, eindelijk dat uitgestelde telefoontje plegen waar je zo tegen opziet, het bureau opruimen en ­ieder geval een uurtje naar buiten – wandelen in het park voor een frisse neus.

  Computer aan, mailbox open. Bij het derde mailtje een interessante link. Even later ben je verdwaald op internet. Collega’s lopen binnen met vragen. Dat telefoontje doe je morgen wel. Je verschuift wat papieren op je bureau – een cosmetische ingreep. Voor het formuleren van je plannen mis je de inspiratie. De lunchwandeling schiet erbij in. Het is gewoon te druk…
  Het eind van de dag: naar huis. Doodmoe. Daar wachten de kinderen en de maaltijd. Als alles om acht uur ’s avonds eindelijk aan kant is, plof je op de bank. Op de tv trekt de dagelijkse portie wereldleed aan je voorbij. Om elf uur doe je onvoldaan het licht uit.
  Wil je dit patroon doorbreken? Leonie Joosting Bunk is wandelcoach bij Aard(e)werk. Ze haalt je op van huis of werk voor een korte wandeling. In je middagpauze of op een ander moment. Door haar doortastende manier van werken krijg je grip op de situatie en ontdek je hoe voornemens op een prettige manier om te zetten in actie.
  Neem vrijblijvend contact op met Leonie en ontdek wat zij voor je kan betekenen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply