Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Vandaag draait alles om jou!
  Rate this post

  Rennen, vliegen, haasten en vooral doorgaan: jij zit geen dag stil! Er is genoeg te doen, maar denk jij in al deze hectiek ook wel eens alleen aan jezelf? Als het antwoord hierop ‘nee’ is, dan wordt het hoog tijd om daar verandering in te brengen!

  Laat je verzorgen
  Me-time is het nieuwe zwart. Het zou overal bij moeten passen en je zou ervan moeten genieten. De werkelijkheid is dat bijna iedere vrouw te weinig tijd voor zichzelf neemt. De maatschappij vraagt jouw tijd, aandacht en energie en jezelf wegcijferen is dan zo gebeurd. Wat is er fijner om jezelf regelmatig in de watten te laten leggen en je helemaal te laten verzorgen? Zo kom jij ontspannen én stralend voor de dag en dat zorgt ervoor dat je lekker in je vel zit. En dat straal je uit!

  Aantrekkelijke glimlach
  Bij cosmetisch salon Beautiful White biedt Hailey Wessels-Brugman verschillende behandelingen om jouw uiterlijk te verfraaien. ‘Ben je niet tevreden over de tint van je tanden omdat ze zijn verkleurd door bijvoorbeeld koffie, thee of roken? Dan kan ik ze snel en effectief cosmetisch bleken, zodat je voortaan een stralende smile toont bij iedere glimlach. Mijn bleekmethode is 100% veilig voor je gebit, ook op de langere termijn.’

  Wax it away
  Dan komen we bij het onderwerp ‘beharing’. Jij voelt je een stuk zelfverzekerder als je een haarvrije en gladde bikinilijn en benen hebt. Dat kan geregeld worden! Nadat Hailey jou een waxbehandeling heeft gegeven, kun jij zonder nadenken in je bikini stappen en een frisse duik nemen. Niemand die kan zien dat jij ooit beharing had!

  Zomertint
  Om het helemaal af te maken kun je voor een zomers tintje en heerlijke ontspanning plaatsnemen onder de zonnebank. Me-time was nog nooit zo fijn!

  Ogen om van te dromen
  Ook je oogopslag verdient de nodige aandacht. Ogen zijn immers de spiegels van de ziel! Die mogen dus best geaccentueerd worden met wimper-extensions. Hailey zet de wimperextensions met een speciale lijm vast op en tussen jouw eigen wimpers. Het effect is volle en lange wimpers op een natuurlijke manier, waar je drie tot zes weken van kunt genieten.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply