Rate this post
 • Ik ben vastbesloten om hiermee door te gaan!’ Janet vertelt
  Rate this post

  Gisteren ben ik voor een proefbehandeling bij ­Easyslim.nu geweest. Eerlijk gezegd ging ik er met een sceptisch gevoel naartoe. Ik heb al zoveel afslankmethodes voorbij zien komen en er een aantal geprobeerd, maar altijd ­zonder een blijvend resultaat.

  De eerste indruk was meteen goed: de ontvangst was erg fijn en er werd goed uitgelegd wat de bedoeling was. Alles werd gemeten, en toen was het tijd voor de behandeling. Na de behandeling werd alles opnieuw gemeten. En nee, geen trucjes, want bij de eerste meting waren er met een afwasbare stift streepjes gezet, zodat er op exact dezelfde plek kon worden gemeten!

  Tot mijn verbazing was ik in totaal 15 cm kwijt: per gemeten plek 3 cm minder! Ik ging weg met een energiek gevoel. Het voelde alsof ik gesport had. Ik was echt heerlijk ontspannen en fit! De rest van de dag heb ik mij aan het voedingsadvies gehouden en veel water gedronken.

  Vanmorgen bij het opstaan was ik reuzenieuwsgierig of ik ook afgevallen was in gewicht. Ik had mij gisteren voor de behandeling thuis gewogen, dus ik ging vol ­motivatie die weegschaal op en bleek maar liefst 1,5 kg lichter dan ­gisteren te wegen! Dit motiveert nog eens na één ­behandeling en één dag aangepast eten.
  Dit wil ik vasthouden en dat maakt mijn motivatie om mijn eetpatroon goed aan te passen en vooral te gaan letten op de suikers en koolhydraten extra groot. Ik ben dan ook vastbesloten om door te gaan met de behandelingen van Easyslim.nu. De mensen bij Easyslim.nu zijn geweldige coaches en geven je snel antwoord als je vragen hebt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply