Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Veel resultaat in weinig tijd
  Rate this post

  Tijd wordt steeds belangrijker. Men besteedt steeds minder tijd aan de huid en is op zoek naar multifunctionele behandelingen die tijdbesparend zijn en direct resultaat geven.

  Geïnspireerd door deze trend is Nimue het eerste huidverbeteringsmerk dat een 4-in-1-peeling met een bruisend en thermosensorisch mechanisme heeft ontwikkeld. Deze verwarmende peeling heeft een diepreinigende werking. Het ontgift, oxygeneert en exfolieert de huid.
  Nimue’s Thermal Detox Peel stimuleert de zintuigen met de rijke zwarte kleur van houtskool, de schuimende en bruisende werking en het verwarmende gevoel dat het op de huid geeft.

  Meteen zichtbaar
  Goede huidverzorging begint bij de basis. Niet alleen zal de huid gladder en zachter aanvoelen, ook het resultaat is meteen zichtbaar. Je voelt en ziet het verschil!

  Indicaties Thermal Detox Peel:
  – grove huidstructuur
  – onzuiverheden en verstoppingen
  – doffe teint
  – grove poriën
  – fijne lijntjes en rimpels

  Voordelen Thermal Detox Peel:
  – vermindert onzuiverheden en overtollig talg
  – verfijnt de poriën
  – verzacht fijne lijntjes en rimpels
  – verzacht de textuur van de huid en maakt de huid gladder
  – zorgt voor een gelijkmatige teint
  – geeft een gezonde uitstraling
  – verbetert het vochtgehalte

  Duurzame behandelingen
  L’Ocean is een huidinstituut en schoonheidssalon ineen. Alle behandelingen zijn op maat en hebben maar één doel: zichtbaar resultaat. De salon is gespecialiseerd in geavanceerde, duurzame behandelingen die je huid verzorgen, verjongen en verbeteren. Om dit doel te bereiken, werkt L’Ocean met twee toonaangevende merken: Nimue en pHformula. Kijk op de website voor de verschillende behandelingen, en blijf op de hoogte via Facebook en/of Instagram.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply