Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Veel te druk?
  Rate this post

  Wie kent dat nou niet? Alles draait om tijd, op tijd op je werk, je kind moet op tijd op school zijn, deadlines moeten op tijd gehaald worden enzovoort enzovoort.
  Je lichaam kan maar een bepaalde drukte aan, de een wat meer dan de ander, maar op een gegeven moment zakken we helemaal weg. We vergeten van alles, we worden chagrijnig, we zijn snel vermoeid en dan krijg je het zogenaamde ‘korte lontje’, of we worden ziek.
  Natuurlijk is het beter om de situatie te veranderen en beter naar je lichaam te luisteren. Maak wat vaker een wandeling in de natuur of doe wat meer aan ontspanning, bijvoorbeeld naar de sauna of schoonheidssalon.
  Onze salon heeft een hoog antistressgehalte, omdat wij met 100% natuurlijke etherische oliën werken. Met een warm voetbad, gevolgd door massages met de juiste oliën, brengen wij weer balans tussen lichaam en geest. Er zijn vele oliën die je tot rust kunnen brengen. Daarvan is lavendel de bekendste. Maar ook kamille, jasmijn, marjolein, nerolie (bloesem van de citrusboom) en rozen-olie behoren tot de kalmerende oliën. Vaak werken samengestelde oliën nog beter, omdat ze elkaar versterken in hun werking. Het spreekt voor zich dat er bio­logische en/of ecologische oliën worden gebruikt. Ze zijn wel duurder, maar ook zuiverder dan synthetische oliën. Synthetische oliën worden helaas vaak verkocht als ‘etherisch’ en gemaakt om een geur te verspreiden in huis, maar ze kunnen nooit een zuivere etherische olie benaderen. Ze kunnen zelfs gevaarlijk zijn.
  Vraag bij het gebruik van een zuivere etherische olie altijd advies van een aromatherapeut.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply