Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Veerkrachtiger door mindfulness
  Rate this post

  Druk, druk, druk. Wie kent het niet? Een overvolle agenda, drukke baan, je ­sociale leven onderhouden, sporten, hobby’s en ook genoeg tijd besteden aan je gezin. Bovendien zijn we door alle technologie bijna altijd bereikbaar. Hoe kun je goed voor jezelf zorgen zonder je gezin, werk of sociale leven tekort te doen?

  Het is niet erg als je een periode druk bent. Toch is een lange periode druk zijn of te veel stress niet goed voor ons. We worden dan overspoeld door alles wat op ons afkomt en verliezen de regie over ons leven.
  Mindfulness helpt je in balans zijn. Het gaat over aandachtig zijn voor jezelf, voor jouw leven en hoe het echt met je gaat. Je leert om vanuit een open en vriendelijke houding contact te maken met jezelf, met anderen en je omgeving. Mindfulness is een vaardigheid die je kunt leren. Hoe meer je oefent, hoe bewuster je kunt reageren op alles wat je in je leven tegenkomt. Natuurlijk horen onprettige situaties en tegenslagen daar ook bij. Die situaties kun je vaak niet veranderen, maar hoe je ermee omgaat wel. Met mindfulness kun je stuurman zijn van je eigen schip, jouw persoonlijke koers uitzetten en zelf bepalen wie je mee laat varen.
  De eerstvolgende mindfulnesstraining van Healthful You start op 2 juni 2016 en is speciaal voor twintigers. Vermeld ‘ForYou Magazine’ bij je aanmelding en krijg 10% korting. Interesse? Neem contact op met Mark!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply