Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Veilig een gezond kleurtje met spray-tan
  Rate this post

  Er op je best uitzien: wie wil dat nu niet? De dagen worden korter en kouder en een winterdip ligt op de loer, maar dat gaan wij niet toelaten! Want wie voelt zich niet lekkerder met een ­gezond kleurtje?

  Nu kun je zeggen: gezond? Maar ik bedoel écht gezond. Want spray-tan is het gezonde alternatief voor UV-stralen. We weten allemaal dat UV-stralen de huid verouderen en zelfs erg kunnen beschadigen. De werkzame stof in spray-tan is DHA, dat wordt gewonnen uit suikerriet, dus heel natuurlijk en niet-chemisch. Je krijgt een natuurlijke huidskleur die je ook zou krijgen van een lange vakantie, maar dan in 10 minuten en niet schadelijk voor de huid!
  Beauty Fix maakt gebruik van de beste organische spray-tan merken die heel verzorgend zijn voor de huid. Voor ForYou Magazine hebben wij nu een speciale actie: als je bij een nieuwe afspraak ‘ForYou Magazine’ vermeldt, krijg je bij een volgende behandeling € 5,- korting op een behandeling naar keuze, bijvoorbeeld een gellakbehandeling voor de nagels, zodat jij deze winter met een mooie teint en perfecte nagels helemaal aankan! Dus boek snel een afspraak via de website.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply