Rate this post
 • Veilig een mooie, bruine teint
  Rate this post

  Wil je ook in de herfst en winter een mooie, bruine kleur? Dan is de Natural Tanning Spray van Marc Inbane een uitkomst. Marc Inbane is een Nederlandse fabrikant, gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en verkopen van luxe cosmetische producten.

  Door het drukke en gehaaste leven én de ­beperkte zonuren in eigen land is het vaak lastig om een mooi vakantiekleurtje te krijgen. En áls de zon al schijnt, heb je te maken met schadelijke UV-stralen.
  Dit was de aanleiding voor het ontwikkelen van Marc Inbane natural tanning spray; een manier om op een gemakkelijke (spray), gezonde en veilige wijze het gehele jaar een natuurlijke (vakantie)kleur te hebben.
  De natural tanning spray van Marc Inbane is heel eenvoudig zelf aan te brengen en zorgt voor een gezonde, natuurlijk en egaal gebruinde huid. Het luxe product is verrijkt met natuurlijke, voedende en authentieke ingrediënten, waaronder aloë vera en ginkgo. De natural tanning spray is ontwikkeld voor frequent gebruik, droogt snel, geeft geen vlekken of strepen en is geheel veilig.
  Marc Inbane natural tanning spray wordt aanbevolen en dagelijks gebruikt door toonaangevende kappers, huidspecialisten en visagisten.

  BY ILSE is dé salon in Lent-Nijmegen Noord voor al jouw schoonheidsbehandelingen op maat!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply