Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Veilig een natuurlijke, bruine huid
  Rate this post

  Spray tanning is de toekomst voor een verantwoorde gezonde, bruine kleur. Steeds meer mensen zijn zich bewust van de gevaren van overmatig of verkeerd zonnebankgebruik. Ondanks deze gevaren blijft de vraag naar een mooie bruine kleur bestaan. Spray tanning biedt hiervoor de toekomst. Spray tanning is een gezonde manier om in slechts enkele minuten een mooie, egaal bruine kleur te krijgen.

  Hoe werkt het? Met een speciaal vernevelingsapparaat spray ik de tanningvloeistof over je huid. Deze zorgt voor een directe bruining en zal na een aantal uren nog iets bruiner kleuren. In de salon werk ik met de hoogwaardige producten van Fresh Indulgence. De vloeistoffen en producten bevatten uitsluitend natuurlijke en organische ingrediënten, en zijn 100% parabenenvrij. De producten zijn erg voedend voor de huid en geschikt voor vrijwel alle huidtypen. Voor de zekerheid wordt het niet toegepast bij mensen met psoriasis, eczeem, snij- of schaafwondjes en gedurende de eerste drie maanden van een zwangerschap.

  Hoe lang blijft het zitten?
  Een spray tan blijft 5 tot 7 dagen mooi wanneer je deze goed verzorgt. Na het douchen adviseer ik om je huid droog te deppen in plaats van droog te wrijven. Het is belangrijk om goede producten te gebruiken die je teint nog langer mooi houden. In de salon heb diverse pré- & aftercareproducten die kunnen worden afgestemd op jouw wensen. Samen kijken we naar wat het beste bij jou past. Ik vertel je over hoe je de huid het beste kunt verzorgen, zodat je zo lang mogelijk kunt genieten van je mooie teint.
  Over de kleur hoef je je geen zorgen te maken. Door de hoge kwaliteit van het product krijgt je een mooi, natuurlijk resultaat. Er zijn verschillende vloeistoffen voor verschillende huidtinten, en samen overleggen we wat het beste bij jou past. Of je nu op vakantie gaat of naar een feestje of trouwerij: met spray tan zie je er geweldig uit!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply