Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Relaxed door je zwangerschap heen
  Rate this post

  Ben je zwanger? Gefeliciteerd! Om zo vitaal mogelijk je zwangerschap door te komen, is het een goed idee om je op te geven voor een cursus zwangerschaps­yoga. Zwangerschapsyoga is een ge­wel­dige manier om bezig te zijn met je zwanger­­schap en met je ongeboren kindje, en om je voor te bereiden op
  de bevalling.

  Door yoga te beoefenen tijdens je zwangerschap, bouw je aan je fysieke, mentale en ­emotionele kracht. Dat helpt je lichaam, dat grote veranderingen ondergaat, om met deze veranderingen om te gaan. En het helpt je om meer vertrouwen in jezelf te krijgen en om ­tijdens de zwangerschap in harmonie te zijn met jezelf en de kleine die je toevertrouwd is.

  Tijdens de lessen leer je het verschil te voelen tussen ontspannen zijn en gespannen zijn, en hoe je ervoor kunt zorgen dat je ontspannen kunt blijven, ook tijdens de bevalling.

  Kinderyoga
  Heb je inmiddels een kind, dan is kinderyoga een goed idee! Kinderen leven tegenwoordig in een hectische tijd, die gericht is op preste­ren en met veel prikkels. Kinderen worden overbelast en hebben weinig tijd voor rust. Met kinder­yoga leren ze zich te concentreren, te ontspannen en hun aandacht te richten op wat er in hen omgaat en wat goed voelt voor hen. Bij kinderyoga gaat het niet om presteren, of om ergens de beste in te zijn, maar om ­contact leggen met jezelf.

  De lessen zwangerschapsyoga en kinderyoga worden verzorgd door Nthabiseng Matube.
  Zij heeft opleidingen afgerond op het gebied van personal coaching, medische fitness, ­holistische massage, yogatherapie en het
  geven van yogalessen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply