Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Veilig in de zon
  Rate this post

  We zitten weer in de periode van veel zon en hoge temperaturen. Prachtig natuurlijk, maar vergeet niet om je kind goed te beschermen tegen het felle licht.

  In de afgelopen winterperiode was je huid op z’n bleekst, omdat die maar weinig beschermende pigmenten bevat die beschermen tegen de zon. Daardoor loop je het risico op zonverbranding. Voor kinderen geldt dat in nog grotere mate, omdat de huid van een kind nog niet helemaal is tot ontwikkeling is gekomen. Kinderen hebben dus nog niet het goede afweersysteem tegen zonlicht dat volwassenen wél hebben. Nu is het zo dat jonge kinderen veel buitenspelen, zodat die een groot risico lopen op huidbeschadigingen.
  Zorg er dus voor dat je je kind, als het onder de 3 jaar oud is, helemaal uit de zon houdt. Als je kind al wat ouder is, tot 18 jaar, smeer hem of haar dan een half uur van te voren in en herhaal dit om de paar uur.

  Pigmentvlekken aanpakken
  Veel mensen ergeren zich aan hun pigmentvlekjes. Pigmentvlekken zijn een stoornis van de overdracht van pigment waarbij donkere of lichte vlekken op de huid ontstaan. De grootte, het aantal en vorm van de vlekken zijn verschillend. Ze kunnen onder andere ontstaan door de zon.
  Gelukkig is er met huidtherapie wat aan te doen. De huidtherapeut kan bijvoorbeeld lasertherapie inzetten. Het laserlicht dringt door de huid, zonder deze te beschadigen, en wordt opgenomen door het bloed en het pigment in de huid. Hierdoor ontstaat warmte, die ervoor zorgt dat de bloedvaatjes dichttrekken en het overtollige pigment wordt opgeruimd.

  Definitief ontharen
  Wil je volgende zomer lekker op het strand liggen zonder je zorgen te hoeven maken over haar op plekken waar je dat niet wil? Begin dan nu met definitief ontharen! Laser & Huid Comfort biedt daarvoor laserbehandelingen aan. De laser die in de salon wordt gebruikt, is geschikt voor de behandeling van alle huidtypen (donker en licht). De salon biedt ook de IPL-methode aan en elektrisch ontharen.

  Wil je advies rond bovenstaande onderwerpen of ben je benieuwd naar een behandeling? Neem dan contact op met Laser & Huid Comfort.

   

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply