Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Veilig van je ongewenste haren af
  Rate this post

  Nooit meer epileren, waxen, harsen, ­scheren? Laat je ontharen met de nieuwste methode: Light Heat Energy. De snelste, meest effectieve en veiligste manier van duurzame ontharing voor hem en haar. En het minst pijnlijk!

  Haargroei op ongewenste plekken is vervelend. Voor vrouwen, maar ook voor mannen. ­Overtollige haargroei ontsiert je lichaam en je moet regelmatig tijd vrijmaken om de ongewenste haren te verwijderen. Bovendien kunnen haartjes ingroeien en ontsteken.
  Met Light Heat Energy behoort het ‘ontharingsleed’ tot het verleden. Light Heat Energy is de nieuwste lasermethode, waarbij een unieke combinatie van licht en warmte zorgt voor duurzame ontharing. Een vrij pijnloze manier van ontharen, waarbij het haarzakje wordt vernietigd en niet meer terugkomt. Voor het duurzaam ontharen van armen, gezicht, benen, borst, oksels, bovenlip, baard(lijn), bikinilijn en rug.
  Hoe werkt Light Heat Energy? Om ongewenst haar duurzaam te verwijderen, wordt het haarzakje of haarfollikel verwarmd tot 74 graden. Dit is het punt waarop het haarzakje vernietigd wordt, waardoor er geen nieuwe haar meer kan groeien. Dit doet de LHE-technologie met een combinatie van licht en warmte-energie.
  Licht wordt geabsorbeerd door de melanine (pigment) in het haar en omgezet in warmte. Dit veroorzaakt een temperatuurverhoging in de follikel. Tegelijkertijd wordt de warmte-energie die geproduceerd wordt door de flitslamp, door de haarschacht naar de follikel geleid. Deze samengevoegde warmte vernietigt de follikel. De haren vallen na 2 tot 3 weken vanzelf uit. LHE werkt daardoor zeer effectief op een veilig energieniveau. Niet alleen bij donker haar, maar ook bij blond, grijs en rood haar.
  Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek met testflitsen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply