Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Veilig & verantwoord

  Al sinds mijn 14e doe ik aan fitness en door de nodige verhuizingen heb ik al bij diverse sportscholen getraind. Ik heb behoorlijk wat vergelijkingsmateriaal. Twee jaar geleden ging ik op zoek naar een nieuwe sportschool in de omgeving Veendam, omdat ik bij de vorige sportschool geen uitdagingen meer zag.

  Zodoende kwam ik bij Oxygym terecht en daar heb ik geen moment spijt van gehad.. Je wordt hier goed begeleid en daarbij maakt het niet uit of je een beginner of gevorderde bent. Afhankelijk van wat jouw doelen zijn, wordt er gekeken welke combinatie tussen kracht en cardio voor jou geschikt is om het juiste effect te bereiken. Iedere zes weken krijg je vervolgens een nieuw trainingsschema zodat het leuk en uitdagend blijft. Je kunt trouwens ook iedere zes weken laten checken of je vooruitgang boekt. Dan word je gemeten, gewogen, je bloeddruk wordt bekeken en wanneer je wilt, wordt er ook gekeken naar je fitheid. Hier betaal je niks extra voor.

  Met de vele nieuwe apparaten en producten zoals ­kettlebels, fitnessrekken, Battle Robe, eGym, elastieken, etcetera die er, naast de vertrouwde fitnessapparaten, de afgelopen jaren zijn bijgekomen, is er voor iedereen een passend fitnessschema te bedenken. Oxygym is hiermee in mijn ogen de ruimste aanbieder in de regio.

  Tot ik zwanger werd, trainde ik altijd zo’n drie tot vier keer in de week, maar heb ik dat teruggebracht naar twee keer in de week. Ik word goed begeleid en in de gaten gehouden zonder dat het irritant is. Zo voorkom ik dat ik blessures oploop. Ik wil nu vooral fit en in beweging blijven en mijn spieren blijven trainen zodat mijn herstel na de bevalling beter verloopt.

  Over drie maanden hoop ik te bevallen van mijn dochtertje, maar na een paar weken rust ben ik zeker van plan om het sporten weer volledig op te pakken. Zoals ik er nu tegenaan kijk, wil ik na mijn bevalling deel gaan nemen aan de small group personal training. Dit is een nieuwe dienst die aangeboden wordt bij Oxygym door Paulo Boer Personal Training. Je traint met een personal trainer, in een klein groepje met deelnemers die allemaal streven naar succes maar net even over de lijn getrokken willen worden. Mijn doel hierin is natuurlijk om zo snel mogelijk weer back in shape te komen na de bevalling, ook al helpt de training die ik tijdens mijn zwangerschap uitvoer zeker bij het herstel, daar ben ik van overtuigd. Ik ben blij dat deze mogelijkheden en begeleiding geboden worden, zodat je in iedere situatie kunt rekenen op een veilige en succesvolle training.
  – Lisette (25)

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply