Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De vele voordelen van babymassage
  Rate this post

  Een gevoel van veiligheid en geborgenheid is voor een baby net zo belangrijk als voedsel en slaap. Liefdevolle aanrakingen en aandacht dragen hieraan bij. Het leert je kindje dat hij er mag zijn.

  Babymassage komt tegemoet aan de grote behoefte van huid-op-huidcontact van je baby. Tijdens het masseren komt het hormoon ­oxytocine vrij, dat ook wel bekendstaat als het ‘liefdeshormoon’.
  Het warme contact stimuleert de hechting en is belangrijk voor de emotionele, lichamelijke en geestelijke ontwikkeling van je baby. Andere positieve invloeden van babymassage kunnen zijn: meer groeihormonen, minder huilen, minder last van darmkrampjes en beter slaapgedrag.

  Lief & Puur biedt de cursus babymassage aan als privéles bij jou thuis of als groepsworkshop in het centrum van Haarlem.
  De lessen worden volledig aangepast aan het ritme en de behoeften van je kindje. Op die manier is het voor iedere baby een positieve eerste ervaring. Na het volgen van de cursus beheers je alle technieken van de Shantala babymassage en kun je als ouder nog heel lang zelf je kindje masseren. Dit zorgt voor mooie één-op-één-momenten, waar je later met plezier op zult terugkijken.

  Prijs: vanaf € 40,-. Lief & Puur verkoopt ook cadeaubonnen; leuk om te geven tijdens een babyshower of als kraamcadeau!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply