Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Venocare, voor professionele spataderzorg
  Rate this post

  Venocare is een privékliniek met vestigingen in Veldhoven, Valkenswaard en Best. U kunt hier terecht voor de nieuwste behandeltechnieken en u wordt ontvangen door professionele behandelaars. In een tijd waarin de zorgverzekeraar steeds minder aandoeningen vergoedt, is het goed om te weten dat Venocare uw benen weer laat stralen tegen een redelijke prijs. Ervaring, kwaliteit en een luxe benadering met tijd voor de cliënt staan bij ons hoog in het vaandel. Mocht u wel voor vergoeding in aanmerking komen ontvangt u dezelfde vergoedingen als in het ziekenhuis.

  Wat zijn spataderen?
  Spataderen of varices zijn kronkelende aders onder de huid. Het zijn aders die hun natuurlijke elasticiteit hebben verloren en/of waarvan de kleppen niet goed functioneren. Spataderen komen het meest voor op de benen en kunnen oppervlakkig zichtbaar zijn in de vorm van kleine bloedvaatjes of opgezwollen bobbelige vaten. Soms liggen de spataderen ook dieper en zijn daardoor onzichtbaar aan de buitenkant. Eén op de vier mensen heeft enige vorm van spataderen.

  Welke last kunnen spataderen geven?
  De klachten van spataderen kunnen bestaan uit jeuk, krampen, onrust en een zwaar of vermoeid gevoel in de benen. Soms kan er huiduitslag ontstaan, huidverkleuring of vocht in het been. Daarnaast worden spataderen vaak als ontsierend ervaren.

  Een advies op maat
  Venocare heeft jarenlange ervaring op het gebied van spataderbehandelingen en door het jaarlijks volgen van scholing zijn wij getraind in de nieuwste technieken. Op basis van de ondervindingen tijdens een eerste consult krijgt u een passend advies over het mogelijke behandeltraject. Dit consult kan altijd worden vergoed vanuit uw basisverzekering mits u een verwijzing van de huisarts heeft.
  Wij hanteren geen wachttijden en u kunt bij Venocare zelfs in de avonduren terecht.

  Samenwerking met andere disciplines
  Indien u bij Venocare niet op de goede plek blijkt te zijn voor uw probleem of klacht, kunnen wij u doorverwijzen naar een andere specialist. Wij beschikken over een ruim netwerk aan artsen en specialisten met wie wij samenwerken.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply