Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Verander je leven en ervaar meer geluk & innerlijke rust
  Rate this post

  Veel mensen zijn op zoek naar rust, geluk, vrijheid en balans, maar weten niet hoe ze dit kunnen bereiken.

  Jouw Lijf en Leven vindt het belangrijk dat iedereen de kans heeft zichzelf te ontplooien en om bewust om te kunnen gaan met hun Lijf & Leven. Want wanneer je in balans bent, stroomt je energie en bloeit je hart op en draag je bij aan een harmonieuze wereld.

  Onze evenementen raken je in je hart. Ze gaan over voeding, emoties, spiritualiteit, intuïtie, geluk en liefde. En stimuleren je tot actie en bezinning.

  Wij organiseren lezingen, workshop en beurzen op het gebied van zelfontplooiing, bewustwording, spiritualiteit en nog veel meer! Interessante sprekers, schrijvers, lifestyle experts en sporters die hun verhaal en ervaringen met jou komen delen. En je kunt persoonlijk gecoacht worden door Jackie Crince.

  Dit jaar gaan we op 11 maart van start met een unieke trilogie over het werk van Christiane Beerlandt. De spreker is Dirk Lippens, arts. Hij deelt zijn kennis en ervaringen over ‘De Sleutel tot Zelf-Bevrijding’ – Leren luisteren naar de taal van je lichaam. Het gaat over de psychologisch-emotionele oorsprong van ziekten en hun fundamentele oplossing.

  Op zondag 22 april ontmoeten we Evert Heintz in een masterclass over het boek ‘Een leven lang FLOW’ – Laat je inspireren en leer van innerlijke kracht met meer plezier en vitaler in het leven te staan.

  Sta jij open voor meer bewustwording? En wil jij goed zorgen voor Jouw Lijf en Leven? Dan ben je van harte welkom op onze evenementen in het prachtige Oosterbeek en/of de praktijk in Renkum. Wacht niet langer en check de agenda!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply