Rate this post
 • Veranderen? Gewoon Doen!
  Rate this post

  Just in Mind is een bedrijf voor mensen die zelf willen veranderen. Wij hebben als visie dat we iedereen een goed gevoel willen geven. Mental Coaching is er voor iedereen die zijn leven anders wil inrichten maar nog niet zien hoe ze dit kunnen doen. Met onze missie van rust, ruimte en regelmaat brengen we stabiliteit, creativiteit en ontspanning in het leven van alledag.

  Methode
  Het coachen gaat via de methode ‘Gewoon Doen’.
  Wij begeleiden in het zien van kansen en mogelijkheden door middel van 4 strategieën:
  – anders leren denken
  – oplossingsgericht
  – met gezond verstand
  – eerlijk zijn tegen jezelf

  Met deze strategieën krijg je handvatten om je eigen regie weer terug te krijgen. Wij leren je om te gaan met emoties door uit te leggen hoe het mentale systeem werkt.
  De belangrijkste elementen in dit systeem zijn denken, gevoel, zintuigen, bewustzijn en het lichaam. Het begint altijd bij gedachten. Je gedachten bepalen je gevoel, je gevoel bepaalt je gedrag en je gedrag bepaalt je algeheel functioneren. Door verandering in je denken krijg je inzicht in je mentale systeem. Iedereen heeft zelf de keuze welke kant hij of zij op wil. Het is een prachtig leerproces: steeds meer kennis krijgen over jezelf.

  Eigen proces
  Onze eigen ervaring met Mental Coaching heeft ervoor gezorgd dat we in het afgelopen jaar 20 kilo zijn afgevallen en ons leven vormgeven zoals wij dat zelf willen. Wij hebben nu rust in ons dagritme door kleine aanpassingen, bijvoorbeeld het ontbijt. Door bij het opstaan een ander schema te hanteren, hebben we tijd gemaakt om met elkaar te ontbijten en rustig de krant te lezen. We hebben ruimte in ons leven door onze activiteiten bewust te kiezen. Door vaker en bewust ‘nee’ te zeggen, weten we nu die activiteiten te bepalen die ons energie geven. Door de regelmaat van de positieve gedachten is onze houding zelfbewust geworden. Veranderen begint bij jezelf!

  Je bent van harte welkom om met ons een afspraak te maken voor een vrijblijvend gesprek. Wij geven je advies die bij jouw levensstijl past. Mental Coaching is er voor iedereen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply