Rate this post
 • Veranderen? Gewoon doen!
  Rate this post

  Wil je leven met een goed gevoel? Wil je genieten van kleine momenten? Wil je energie hebben om zaken anders te laten verlopen? Wil je mogelijkheden / kansen zien? Wil je leven in het nu?

  Just in Mind is een bedrijf voor mensen die willen veranderen. Wij hebben als visie dat we iedereen een goed gevoel willen geven. Met onze missie van rust, ruimte en regelmaat brengen we stabiliteit, creativiteit en ontspanning in het leven van alledag.
  Het coachen gaat via de methode ‘gewoon doen’. Wij begeleiden in het zien van kansen en mogelijkheden door middel van 4 strategieën:
  – Anders leren denken
  – Oplossingsgericht
  – Met gezond verstand
  – Eerlijk zijn tegen jezelf

  In ons leven heerst al 20 jaar kanker. Het is een gegeven waar we niet omheen kunnen. Wel kunnen we de omgeving en onszelf veranderen. We hebben geleerd om een team te vormen, focus te leggen en te leven in het nu. Dit alles kun je leren door het stellen van doelen. Het is belangrijk om hieromtrent actie te ondernemen. Dit geeft je de basis om om te gaan met de mogelijkheden in het proces van kanker. Wij zetten dit proces bewust in en weten nu dat dit ons leven aangenamer maakt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply