Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Veranderen? Gewoon doen!
  Rate this post

  Wil je leven met een goed gevoel? Wil je genieten van de kleine momenten? Wil je energie hebben om zaken anders aan te pakken? Wil je mogelijkheden / kansen zien bij problemen? Wil je leven in het nu? Mental Coaching is er voor iedereen die wil veranderen. Veranderen begint bij jezelf.

  Just in Mind is een bedrijf voor mensen die zelf willen veranderen. Wij hebben als visie dat we iedereen een goed gevoel willen geven. Met onze visie van rust, ruimte en regelmaat brengen we stabiliteit, creativiteit en ontspanning in het leven van alledag.
  Het coachen gaat via de methode ‘Gewoon Doen’. Wij begeleiden in het zien van kansen en mogelijkheden door middel van 4 strategieën: Anders leren denken / Oplossingsgericht / Met gezond verstand / Eerlijk zijn tegen jezelf.
  Met onze methode ‘Gewoon Doen’ staat elke letter van de methode voor een manier van handelen: Genieten / Emotie / WIM / Ontspan / Oplossingen / Niet accepteren / Denken / ­Organiseer / Evolutie / Nu!.
  Alle letters behandelen we in onze lessen, en door het inzetten van een doel kun je zelf bepalen waar je eigen proces begint. Het is een prachtige methode die je steeds meer inzicht geeft in je eigen manier van denken. Je wordt zelfbewust.
  Zelf hebben we nu het tweede jaar Mental Coaching Pro afgerond en zijn we gestart met het twee jaar durende Master-deel.
  Je bent van harte welkom om met ons een afspraak te maken voor een vrijblijvend gesprek. Wij geven je advies die bij jouw levensstijl past. Mental Coaching is er voor iedereen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply