Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Veranderen? Gewoon Doen!
  Rate this post

  Wil je leven met een goed gevoel? Wil je genieten van kleine momenten? Wil je energie hebben om zaken anders te laten verlopen? Wil je mogelijkheden / kansen zien? Wil je leven in het ‘nu’?

  Just in Mind is een bedrijf voor mensen die willen veranderen. Wij hebben als visie dat we iedereen een goed gevoel willen geven. Met onze missie van rust, ruimte en regelmaat brengen we stabiliteit, creativiteit en ontspanning in het leven van alledag.
  Het coachen gaat via de methode ‘Gewoon Doen’. Wij bieden begeleiding in het zien van kansen en mogelijkheden door middel van 4 strategieën:

  – Anders leren denken
  – Oplossingsgericht
  – Met gezond verstand
  – Eerlijk zijn tegen jezelf
  Door mijn eigen jarenlange ervaring in het onderwijs zie ik de ontwikkeling van kinderen in deze moderne maatschappij. Wat opvalt is het drukke leven van alle gezinsleden. Door de inzet van ‘8 – 8 – 8’ (8 uur slaap, 8 uur werk en 8 uur voor jezelf en je gezin) leer je hoe je zelf kunt omgaan met de tijd. Welke factoren wil jij graag veranderen? Waar leg je de focus?
  Door actief doelen te stellen, krijg je ruimte en rust om alle dagelijkse bezigheden in een ander perspectief te zien.
  Je bent van harte welkom om met ons een afspraak te maken voor een vrijblijvend gesprek. Wij geven je die tools die bij jou passen.
  Mental Coaching is er voor iedereen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply