Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Verantwoord afvallen
  Rate this post

  Veel mensen eten meer dan hun lichaam dagelijks nodig heeft. Ze eten dan dus zonder dat ze honger hebben. Er kunnen allerlei emoties verschillende emoties achter zitten; zowel negatieve als positieve. Maar als je voortdurend te veel eet, en ook nog eens verkeerde dingen eet, kan dit leiden tot overgewicht, en dat is niet gezond. Tijd om er wat aan te doen!

  Gewichtsconsulente Tanja Hille bekijkt waar er ruimte voor verbetering is en geeft vervolgens voedingsadviezen via een menuplan, waarmee je zelf aan de slag kunt. Bij de adviezen wordt rekening gehouden met je eigen eetvoorkeuren. Bewegingsadviezen maken ook deel uit van de begeleiding. Met de door Tanja gehanteerde aanpak is het niet nodig om gebruik te maken van maaltijdvervangers of vitaminepreparaten.
  Tanja heeft naast de basisopleiding ook aanvullende opleidingen gevolgd rond kinderen en ouderen. Zeker ook met ouderen heeft ze, als wijkziekenverzorgster, veel affiniteit.
  Consulten kunnen plaatsvinden in de praktijkruimte, maar consulten bij de cliënt thuis zijn ook mogelijk. De begeleiding is er ook voor mensen die te maken hebben met ondergewicht en die weer op gewicht zouden moeten komen. Tanja is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Hierdoor worden consulten in veel gevallen geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering.
  Wil je ook op een verantwoorde manier af van je overgewicht? Neem dan contact op. Een eerste gesprek is geheel vrijblijvend.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply