Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Verantwoord afvallen met PowerSlim
  Rate this post

  De beslissing om af te gaan vallen, is een hele stap. Je wilt niet een hoop geld uitgeven en moeite doen voor een resultaat dat slechts tijdelijk is. Je wilt het liefste snel en blijvend resultaat, maar je wilt ook op een gezonde manier afvallen. PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én behouden.

  Sinds begin 2015 heeft Lansingerland zijn eigen PowerSlim afslankcentrum, waar je onder persoonlijke begeleiding van PowerSlim-coach Esther Woutersen kunt afvallen.
  PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma, dat uit 3 fases bestaat. Met elke fase heb je ongeveer 6 eetmomenten per dag. Hierdoor is het gemakkelijker vol te houden. Daarnaast eet je al vanaf fase 1 ook gewoon iedere dag vlees, vis, ei en groente. Op deze manier is PowerSlim ook gemakkelijk toe te passen in het gezin! De kans op terugval na de laatste fase is nihil. Je PowerSlim-coach helpt je met het maken van bewuste keuzes, het herkennen van je valkuilen en het opbouwen van een nieuwe eet- en leefpatroon, dat gedurende heel het leven goed vol te houden is. Eigenlijk begin je dus een nieuwe en gezonde leefstijl!

  Dus wil je dit voorjaar weer lekker in je vel zitten en je nieuwe voorjaarsgarderobe een maatje kleiner shoppen, kom dan gerust eens langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply