Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Verantwoord afvallen met PowerSlim
  Rate this post

  De lange winteravonden vol gezelligheid, lekker eten en drinken komen weer dichtbij! De gezelligste dagen van het jaar, waarin in het draait om warmte, vriendschap, familie en stiekem ook er op je mooist uitzien! Helaas is dit bij de meeste mensen ook wel enigszins een stressfactor. Vaak moet er nog (te) veel geregeld en georganiseerd worden om er perfecte feestdagen van te maken. En als je denkt er bijna klaar voor te zijn, merk je dat je favoriete feestkleding wel wat te strak zit en je gewicht eigenlijk toch wel aan de hoge kant is.

  Herken jij jezelf hierin? Sinds 2014 adviseert Huid- en lifestylecentrum Beauty All-in afslanken met de beproefde PowerSlim-methode, en in oktober 2015 is het team uitgebreid met de komst van diëtiste en PowerSlim-coach Robiènne Onderwater. Robiènne biedt twee mogelijkheden om op een effectieve, verantwoorde en gezonde manier gewicht te verliezen om toch weer stralend de feestdagen in te gaan. Daarnaast ondersteunt zij ook mensen met gezondheidsproblematiek, zoals maag-darmklachten, ­intoleranties, overgewicht, ondergewicht, hart- en vaatziekten en diabetes mellitus.

  PowerSlim
  De eerste mogelijkheid voor afvallen is PowerSlim, onder begeleiding van jouw persoonlijke PowerSlim-coach. PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma, dat uit 3 fases bestaat. Met elke fase heb je ongeveer 6 eetmomenten per dag. Hierdoor is het gemakkelijker vol te houden. Daarnaast eet je al vanaf fase 1 ook gewoon iedere dag vlees, vis, ei en groente. Op deze manier is PowerSlim ook gemakkelijk toe te passen in het gezin! De kans op terugval na de laatste fase is nihil. Je PowerSlim-coach helpt je met het maken van bewuste keuzes, het herkennen van je valkuilen en het opbouwen van een nieuwe eet- en leefpatroon, dat gedurende heel het leven goed vol te houden is. Eigenlijk begin je dus een nieuwe en gezonde leefstijl!

  Robiènne: ‘Powerslim is een effectieve en verantwoorde manier van afvallen, waarin onder andere coaching een belangrijke rol speelt. Ik vind dit zelf ook erg belangrijk! Als coach help ik jou namelijk op weg naar een gezonde lifestyle en een gezond gewicht. Als PowerSlim-coach én diëtist mag ik niet alleen overgewicht en obesitas behandelen, maar ook diabetes mellitus type 1 en 2.
  Tijdens het PowerSlim-traject staan vertrouwen, positiviteit en wederzijdse inzet bij mij hoog in het vaandel. Daarnaast vind ik het als coach ook erg belangrijk om je genoeg handvatten te bieden, om na het behalen van je streefgewicht ook dit gewicht en de gezonde lifestyle te behouden. Maak nu de stap, want je verdient het!’

  Persoonlijk voedingsadvies
  Naast PowerSlim begeleidt de diëtist ook middels reguliere voeding. Gedurende deze behandelingen wordt een dieetadvies op maat gemaakt. Hierbij wordt rekening gehouden met ziektebeelden, het dagelijks leven, wensen en voorkeuren. De diëtist begeleidt je stap voor stap naar gezondere en bewustere keuzes, waardoor een gezonde leefstijl wordt gecreëerd. In deze dieetbehandeling staat gezond, volwaardig en voldoende voeding centraal. Daarnaast wordt er ook gekeken naar beweging, stress, ontspanning en nachtrust.

  Wil je lekkerder in je vel zitten, zowel voor, tijdens als na de feestdagen? Of wil je simpelweg gewoon gezonder leven en heb je behoefte aan advies, neem dan contact op.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply