Rate this post
 • Van verantwoord afvallen naar bewust genieten
  Rate this post

  Afvallen is niet jouw grootste hobby. Maar laten we eerlijk zijn, niemand is er echt dol op. Je hebt de behoefte om lekkerder en slanker in je vel te zitten, maar je houdt zo van eten…

  Met de hulp, adviezen en coaching van een ervaringsdeskundige kun je een heel eind komen om een gezond gewicht en een gezonde leefstijl te vinden en te behouden. Karin van Bennekum van afslankpraktijk Happy Slim is tevens consulente van het Cambridge Weight Plan en begeleidt jou met ervaring en toewijding naar jouw streef­gewicht. Zij werkt met het nieuwe stappenplan met de 7 gezonde regels en tips en tricks voor een goede mindset. Daarnaast krijg je hulp om je leefstijl blijvend te veranderen en leuke tips om je eten op een gezonde manier te bereiden.

  Een goede voorbereiding
  Voordat je start met het Cambridge Weight Plan, heb je altijd een intakegesprek met je consulente en bespreken jullie samen het programma waarbij jouw persoonlijke verhaal, motivatie en medische achtergrond heel belangrijk zijn. Aan het intakegesprek zijn kosten verbonden. In de periode dat je afslankproducten afneemt, is de begeleiding geheel kosteloos.

  Flexibel stappenplan
  Het Stappenplan is een afslank- en gewichtsbeheersingsprogramma dat flexibel en geheel op jouw individuele wensen en omstandigheden af te stemmen is. Dit stappenplan is nieuw in Nederland en wordt in Engeland al een jaar succesvol gebruikt. Samen met je consulent bepaal je in welke stap je begint. We mixen en matchen: gezonde voeding komt al vrij snel aan bod en samen met de Cambridge Weight Plan producten kun je heerlijke, gevarieerde dagmenu’s samenstellen.

  Verantwoorde maaltijdvervangers
  Cambridge Weight Plan werkt in diverse fasen van het Stappenplan met maaltijdvervangers. Deze worden door de EFSA (Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid) gezien als effectief voor gewichtsverlies en gewichts­behoud (VO (EU) Nr. 432/2012).

  Helpende hand
  Karin helpt graag mensen die, net als zij, hun gewicht in evenwicht willen brengen en behouden. Naast het Stappenplan biedt Cambridge Weight Plan sinds 1 januari 2017 een uitgebreider productgamma met verschillende smaken. Dit maakt het behalen van jouw streefgewicht en nieuwe, gezondere leefstijl nóg makkelijker haalbaar.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply