Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Verantwoord bewegen met je baby
  Rate this post

  In beweging blijven is altijd goed; ook als je net moeder geworden bent. Superfijn is dan een ­effectieve training voor jouzelf en plezier ­maken met je kindje!

  Bij Mama&Baby Haarlem kun je elke woensdag samen met je kindje een passende work-out doen. Er zijn 4 verschillende leeftijdsgroepen, waardoor de activiteiten altijd passen bij de ontwikkeling van je kind.

  Draag&Fit
  De Draag&Fit training is bedoeld voor alle mama’s die graag op een ongedwongen manier fit willen blijven en energieker willen worden, sportief bezig willen zijn en bovendien quality-time willen met hun kindje. Samen gezond en fit. Jij sporten, je kindje in de drager. De Draag&Fit training is een complete work-out. Had je ooit gedacht dat jouw schattige kleine baby je kan helpen je conditie terug te krijgen zoals vóór je zwangerschap (of zelfs beter)?
  Een work-out terwijl jij je baby draagt in een draagzak doet wonderen. Je verbetert je uithoudingsvermogen, stabiliteit en je spierkracht.

  Positieve gezondheidseffecten
  Sporten met je baby vinden de meeste baby’s erg leuk en het biedt ontspanning voor moeder en kind. Bovendien heeft het ook veel positieve kanten voor de gezondheid van je kindje. Door samen met jouw kindje te bewegen, ontwikkelt je kindje spierkracht en balans, maar bovenal lichaamsbewustwording.

  Veiligheid eerst
  Kies voor een ergonomische draagzak of een goede draagdoek en knoop. Leer je drager eerst goed kennen. Vermijd bij sporten met je baby activiteiten waarbij jij of je baby kan vallen, zoals op een fiets of loopband.

  Back in shape
  Wil je liever begeleiding bij je sport-/ draagactiviteit, kies dan voor de Draag&Fit les: een aerobicsles met je kind op je buik! Hoe cool is dat? Tegelijkertijd wordt er aandacht gevraagd voor je houding en training van de bekkenbodem. We begeleiden je in een goede, rustige opbouw van het sporten na je kraamperiode. Vroeg na je kraamtijd is de relaxine is nog steeds in je systeem aanwezig, en dat betekent dat je nog steeds extra flexibel bent. Rustig opbouwen en het trainen van je stabiliteit is erg belangrijk.

  Kom gerust langs voor een gratis proefles!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply