Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Verantwoord bruin met spray tanning
  Rate this post

  Steeds meer mensen zijn zich bewust van de gevaren van overmatig of verkeerd ­zonnebankgebruik. Ondanks deze gevaren blijft de vraag naar een mooie bruine kleur bestaan. Spray tanning is de toekomst voor een verantwoorde gezonde, bruine kleur.

  Veel mensen staan nog wat huiverig tegenover spray tanning, vaak omdat ze denken dat je er oranje en/of geel van wordt. Dat was vroeger misschien zo, maar tegenwoordig zijn de tanningproducten zó goed, dat je er een prachtige, natuurlijk ogende bruine kleur mee krijgt.
  Spray tanning gebeurt door middel van een speciale spray tanning-machine. Deze zorgt ervoor dat een tanningvloeistof verneveld op de huid wordt aangebracht. Het resultaat is een egaal bruine kleur die bij je past. De kleur wordt intenser als de uren verstrijken en bereikt een maximale intensiteit na 3 tot 8 uur. De kleur blijft 5 tot 7 dagen op je huid zitten. De kleurgradaties gaan vanaf 8%. Er wordt bekeken welk percentage het beste past bij je eigen huidskleur.
  Steeds meer mensen ontdekken spray tanning, omdat het veilig en verantwoord is voor je huid, je meteen kleurresultaat ziet en de behandeling maar enkele minuten duurt.
  Spray tan is voor iedereen die snel een kleur wil hebben, voor een bruiloft, fotoshoot, vrijgezellenfeest of gala, of je als niet met witte benen op het vakantieadres wil aankomen. Maar het is ook dé uitkomst voor mensen die niet kunnen of mogen zonnen vanwege een zonne­allergie, pigmentvlekken, weinig pigment of ­huidaandoening.

  ELLEZZ is gezellige beautysalon aan huis. ­Eigenares Elles Derksen werkt met VANITAN spray tanning. Spray tanning op locatie is ook mogelijk.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply