Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Verantwoord bruin met spray tanning
  Rate this post

  Binnenkort een bruiloft of feestje, of ga je op ­vakantie en wil je snel een mooi bruin kleurtje? Dan is spray tanning de perfecte oplossing! Bij spray tanning wordt gebruik gemaakt van een speciaal ontwikkeld spray tan-apparaat, waarmee tanningvloeistof op de huid wordt verneveld. Tijdens het vernevelen is de bruine teint direct zichtbaar. Je hoeft hiervoor niet de echte zon of de zonnebank op te zoeken, waardoor je schadelijke uv-straling vermijdt.

  Zonloos Spraytan is dé locatie in Spijkenisse om zonder zon snel bruin te worden! Binnen 15 minuten ben je voorzien van een gezonde bruine teint. Bij Zonloos Spraytan wordt gebruik gemaakt van de merken Vani-T en Whitetobrown. De lotions van deze merken zijn hypoallergeen en ontwikkeld op waterbasis, parfum, parabenen, olie en alcohol, en ze zijn dierproefvrij. Je kunt kiezen uit verschillende tinten lotion, van vrij licht naar wat donkerder bruin.

  Veilig alternatief
  De tanninglotions bevatten DHA (kleurloos suikerriet), dat een reactie maakt met de dode huidcellen, je eerste huidlaag, waardoor deze bruin kleuren. Deze lotions zijn daarom een veilig alternatief voor de zon. De dode huid­cellen vallen er na ongeveer 7 dagen af, waardoor je zo’n 6 tot 10 dagen plezier hebt van je bruine teint. Dit is altijd afhankelijk van de voorbereiding en nabehandeling. Niet oranje
  ‘Word ik niet oranje van een spray tan?’: iets wat veel mensen zich afvragen… Met de producten van tegenwoordig hoef je je geen zorgen te maken dat je oranje wordt. De lotions hebben een uitstekende kwaliteit waarmee je een gezonde bruine teint krijgt en je geen vlekken krijgt. Ook zijn er, zoals eerder vermeld, lotions voor verschillende huidtypen. Voor de witte huid wordt een ander percentage gebruikt dan voor de gekleurde huidtypen. Vraag bij degene die de spray tan bij je doet naar de mogelijkheden en benoem het effect dat je wilt bereiken!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply