Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Verantwoord en op gewicht blijven

  Je hebt al het één en ander geprobeerd om af te vallen, maar nog steeds ben je niet tevreden over je gewicht. Iedere keer kom je weer dezelfde valkuilen tegen. Een paar weken gaat het goed, maar dan verval je weer in je oude eetpatroon en vliegen de kilo’s er opnieuw aan. Wil jij écht iets aan je gewicht doen? Kies dan voor een methode die werkt: persoonlijke begeleiding en de maaltijdvervangers van het Cambridge Weight Plan!

  Het volgen van het Cambridge Weight Plan is eenvoudig: geen calorieën of punten tellen, of andere ingewikkelde zaken, waardoor je de hele dag met je dieet bezig bent. Je gebruikt alleen diverse voedzame, caloriearme dranken (shakes), soepen en repen in plaats van je normale maaltijd. Zo kun je lijnen zonder hongergevoel!

  Stappenplan
  Afslankcoach Oesja Emmen werkt per 1 januari 2017 volgens het voor Nederland nieuwe Cambridge Weight Plan Stappenplan, met daarin een breed aanbod aan (nieuwe) producten en meer aandacht voor leefstijl en bewustwording. Het Stappenplan wordt al jaren erg succesvol gebruikt in landen als het Verenigd Koninkrijk en België. Het Stappenplan is een uitgebalanceerd dieet, gebaseerd op maaltijdvervangende producten, waarbij je eenvoudig en verantwoord gewicht verliest. Door de wekelijkse begeleiding wordt het gemakkelijker om jouw doel te behalen. Het gaat om een medisch uitgebalanceerde totaalvoeding, waarmee je exact alle vitaminen, mineralen, sporenelementen, eiwitten, koolhydraten en essentiële vetten binnenkrijgt, die je nodig hebt voor een goede, dagelijkse balans.

  Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Afslankcoach Oesja Emmen, krijg je een gratis e-book met 40 gezonde recepten!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply