Rate this post
 • Verberg je nagels niet langer!
  Rate this post

  Heb je last van beschadigde nagels? Laat je je handen daarom niet graag zien aan anderen? Dat hoeft niet… Willemien van Beau Imago Nagelstudio kan je helpen met behulp van een behandeling met IBX.

  IBX is een revolutionair nieuw middel. Het kan beschadigde nagels herstellen, zwakke nagels verstevigen en kwetsbare nagels beschermen. IBX herstelt en verstevigt de natuurlijke nagel. Het is kleurloos en onzichtbaar. Het is geen product dat op de nagel blijft liggen: IBX dringt door in de nagel. Daardoor versterkt IBX de nagel zelf. Er is geen enkel ander product dat daartoe in staat is. De nagel wordt sterker en is in staat om te groeien. Brokkelige, gescheurde en afschilferende nagels gaan tot het verleden behoren!
  IBX is geen nagelverharder. Bij onkundig gebruik van een nagelverharder wordt de schade aan een nagel alleen maar groter. IBX is het enige product dat in de nagel trekt en van binnenuit de nagel verbetert.
  Het ‘lijmt’ als het ware de nagellaagjes weer aan elkaar. Daardoor wordt de natuurlijke groei mogelijk gemaakt en zullen de nagels gezond en sterk worden. IBX herstelt ernstige nagelschade. Het resultaat: een ongelofelijke verbetering van de uitstraling van de natuurlijke nagels. In combinatie met ‘wonderolie’ Dadi’ Oil, voor thuisgebruik, zul je weer genieten van prachtige eigen nagels!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply