Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Verberg jouw nagels niet langer!

  Heb je last van beschadigde nagels? Laat jij je handen daarom niet graag zien aan anderen? Dat hoeft niet… Met behulp van een behandeling met IBX worden jouw nagels weer mooi!

  IBX is een revolutionair nieuw middel en kan beschadigde nagels herstellen, zwakke nagels verstevigen en kwetsbare nagels beschermen. Het product is kleurloos en onzichtbaar.

  Het is geen product dat op de nagel blijft liggen, maar IBX dringt door tot ín de nagel. Daardoor versterkt het product de nagel zelf. Er is geen enkel ander product dat dat kan. De nagel wordt sterker en kan groeien. Geen brokkelige, gescheurde en afschilferende nagels meer!
  IBX is geen nagelverharder. Als een nagelverharder verkeerd gebruikt wordt, wordt de schade aan een nagel alleen maar groter. IBX is het enige product dat in de nagel trekt en van binnenuit de nagel verbetert. Het ‘lijmt’ als het ware de nagellaagjes weer aan elkaar. Dat stimuleert de natuurlijke groei van je nagels, zodat die weer gezond en sterk worden. In combinatie met ‘wonderolie’ Dadi’ Oil (voor thuisgebruik) geniet je weer van je prachtige eigen nagels.

  IBX mag alleen worden toegepast door een gecertificeerde professional. Fleur Wagenaar is een gediplomeerde medisch pedicure en kan je helpen om weer mooie nagels te krijgen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply