Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Verbeter de conditie van je huid
  Rate this post

  Heb je last van een droge huid of is deze juist heel vet? Merk je dat je huidconditie slechter wordt of stoor je je aan rimpels, fijne lijntjes of ouderdomsvlekken? Wellicht heeft je huid dan een flinke boost nodig, zodat je gezicht er weer gladder, zachter en frisser uitziet.

  Als je jouw huid wilt verbeteren of verjongen, is een peeling hét middel! En dit jaargetijde is de beste periode hiervoor, want je huid heeft in de zomer veel te verduren gekregen. Omdat je alleen het beste voor je huid wil, zou je kunnen kiezen voor een PHformula behandeling.

  Deze peeling werkt in op de diepere huid­lagen en herstructureert de huid, waarbij het huidprobleem van binnen én van buiten wordt aangepakt. Werkstoffen worden dieper in de huid gebracht, waardoor huidproblemen van binnenuit worden aangepakt. De producten zijn daarmee veel effectiever dan ‘gewone’ cosmeticaproducten, en de ­werking is ­medisch onderbouwd. En het mooie is: er is geen lange hersteltijd.
  Schoonheidsspecialiste Anna Landwaart is al 10 jaar werkzaam in de schoonheidsbranche, en heeft de behandelingen met PHformula onlangs toegevoegd aan haar aanbod.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply