Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Verbeter de conditie van je huid
  Rate this post

  Heb je last van een droge huid of is deze juist heel vet? Merk je dat je huidconditie slechter wordt of stoor je je aan rimpels, fijne lijntjes of ouderdomsvlekken. Wellicht heeft je huid dan een flinke boost nodig zodat je gezicht er weer gladder, zachter en frisser uitziet.

  Er zijn diverse behandelingen die je huid verbeteren. Neem bijvoorbeeld de kruidenpeeling van Neoderma. Deze verwijdert de dode huidcellen en zorgt voor een zachtere opperhuid, versnelt de vernieuwing van huidcellen en stimuleert de productie van collageen en elastine. Het verwijderd ontstekingen en talg en is een detox voor je huid. De Bio-peeling is samengesteld uit algen, mineralen en kruidenextracten wat maakt dat deze anti-age/acne-behandeling de twee voornaamste problemen aanpakt: het verminderen van talgproductie en ontstekingen aan de huidoppervlakte én het het verminderen van de verhoorning van de huidcellen.

  BioSurface Peel
  Heeft acne ontsierende littekens in je gezicht achtergelaten of beginnen de eerste lijntjes en rimpeltjes zichtbaar te worden, dan is de BioSurface Peel van Dermalogica beslist iets voor jou. In tegenstelling tot traditionele chemische peelings, raakt de huid hierbij niet onnodig beschadigd. Er wordt gestreefd naar de grens waarop het hoogt haalbare resultaat wordt verkregen, zonder de huidbarrière te schaden.

  PHformula en microdermabrasie
  Wanneer je je stoort aan de al wat diepere rimpels of slappe huid, pigmentvlekken of littekens in je gezicht hebt of last hebt van couperose, zou je kunnen kiezen voor de PHformula behandeling. Deze peeling werkt in op de diepere huidlagen. Het herstructureert de huid waarbij het probleem van binnen én van buiten wordt aangepakt. Werkstoffen worden dieper in de huid gebracht, waardoor huidproblemen van binnenuit worden aangepakt. Een andere manier om je huid te ontdoen van fijne rimpels, mee-eters, acne, ondiepe littekens, vergrote poriën en huidverkleuringen is microdermabrasie. Met deze fantastische en pijnloze techniek wordt je huid gladder, zachter en frisser gemaakt. Er wordt een apparaat gebruikt, waarvan het handstuk op een pen lijkt. Met een gecontroleerde stroom kristallen worden dode en beschadigde huidcellen van je huid afgeslepen. Daarna wordt je huid nog verwend met voedende en verzorgende serums en maskers. Microdermabrasie verstevigt het bindweefsel en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. De productie van collageen en elastine neemt ook toe waardoor je huid glad aanvoelt en er fris uitziet. Wil je meer weten van bovenstaande behandelmethodes en wat geschikt is voor jouw huid? Neem dan contact op met Skin Vision Brigitte Sunderman!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply