fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Verbeter je figuur!

  Nu het bikiniseizoen voorbij is, ­betekent dat natuurlijk niet dat jij niet in shape wilt zijn. Je hebt alleen niet zo’n trek in een streng dieet en úren sporten in de sportschool. Herkenbaar? Kies dan voor een effectievere methode!

  Misschien heb je er al eens van gehoord: sporten in een met infrarood verwarmde cabine. Dit wordt ook wel de Thermo Fysische Methode (TFM) genoemd. Al liggend in de cabine voer je een actief trainingsprogramma uit dat is afgestemd op jouw gewicht, conditie, gezondheid en ­leeftijd. Ben je een beginnend sporter? Geen zorgen! ­Iedereen kan de methode gebruiken.

  Wat maakt de TFM-methode zo effectief?
  Bij normale vormen van sporten ga je pas na een half uur vet verbranden. In de TFM-cabine gaat het verbrandingsproces véél sneller van start. Daarnaast zorgt het sporten in de cabine voor een snellere bloedcirculatie, wat ook bijdraagt aan een ­betere verbranding. Na tien intensieve TFM-sessies (elke week twee keer een half uurtje) zul je al merken dat je kilo’s kwijtraakt en je lichaam strakker is op de plekken waar jij dat wilt.

  Voor wie is de TFM-methode geschikt?
  • Als je plaatselijk je figuur wilt corrigeren
  • Als je last hebt van reumatische klachten, fibromyalgie en gewrichtsklachten
  • Als je je conditieverbetering, stofwisseling en bloeddruk wilt verbeteren

  Je hebt alles al geprobeerd: gezond eten, veel ­bewegen en veel water drinken. Toch blijf je je ­storen aan je cellulite en overtollig vet. Je hoeft niet per se een ingrijpende operatie te ondergaan om je probleemzones (zoals je buik, heupen, dijen en billen) aan te pakken. Om je weer fijn in je lijf te voelen, kun je aan figuurcorrectie doen.

  Hetzelfde effect bereiken als met de normale lipo­suctie, zónder onder het mes te moeten: het kan dus echt. ­Cavitatie is dé manier om je cellulite en vet pijnloos te verwijderen. Dit wordt gedaan met de QB Lipo II, een ­methode die gebruik maakt van trillingsenergie en de warmte die vrijkomt van laagfrequente ­geluidsgolven. Daarna wordt het vet op een natuurlijke manier ­afgebroken en afgevoerd.

  Zie je echt verschil?
  Jazeker! Je raakt centimeters kwijt, zonder daarbij de hoge kosten, pijnlijke bijwerkingen en risico’s van een operatie te moeten dragen. De volgende zones zijn te behandelen: taille, buik, lovehandles, dijen, heupen, benen en armen.
  Al na één behandeling zie je resultaat. Blijf je na de behandeling doorgaan met gezond eten en bewegen, dan zal het effect blijven op de langere termijn.

  Uitgerust een beter figuur
  Een andere manier om je figuur te verbeteren is compressie­therapie (lymfedrainage). Dit is een luchtdrukmassage die de lymfecirculatie stimuleert. Klinkt ingewikkeld, valt wel mee. Lymfe is het vocht dat door de lymfevaten loopt en ziektekiemen en afvalstoffen uit je lichaam verwijderd. Werkt het lymfevatenstelsel niet meer goed, dan kan het lichaam zichzelf niet meer goed reinigen en kun je allerlei gezondheidsproblemen krijgen.

  Hoe verloopt de lymfedrainage?
  Je ligt in een luchtdrukpak, waar lucht wordt ingebracht en weer afgezogen. De massagetechniek stimuleert de bloedcirculatie en de lymfecirculatie. Op die manier ­kunnen afvalstoffen uit het lichaam worden verwijderd en kan het overtollige vocht afgevoerd worden. Omdat je tijdens de behandeling kunt ontspannen, voel je je daarna meer uitgerust en minder gestrest. Ook zal je huid er beter en gezonder uitzien.

  Wanneer werkt het?
  Naast het verbeteren van je figuur kan lymfedrainage ook worden ingezet bij de vermindering van cellulitis, de behandeling van oedeem, ontgifting en vermindering van vermoeidheid, stress en rusteloze of pijnlijke benen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply