Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Verbeter je prestaties!

  We hebben allemaal wel eens momenten waarop alles bij elkaar komt. Onze vaardigheid en aandacht is op dat moment perfect met elkaar gecombineerd en we presteren beter dan we ooit zouden doen. Hoe zou het zijn om die toestand in toenemende mate te ervaren? 

  Veel mensen gebruiken niet alles van hun werkelijke potentieel om het beste uit zichzelf te halen. Peak-performancetraining kan dit veranderen. Studenten, managers, sporters en musici kunnen hun prestaties verbeteren en vergemakkelijken. Peak Performance Training met neurofeedback bevordert je alertheid, creativiteit en probleemoplossend vermogen voor een optimaal functioneren. De fysieke, mentale en emotionele stabiliteit heeft hierop een bepalende invloed. Neurofeedback verbetert de kwaliteit en de diepte van de slaap, wat bijdraagt aan een beter lichamelijk herstel en aan het concentratievermogen. Door het geven van ‘feedback’, worden de hersenen gestimuleerd om zich te reorganiseren en transformeren. Neurofeedback leert T (= Think), N (= Intuïtie), F (= Feeling) en S (= Zintuiglijke) stijlen beter samen te werken. Neurofeedback zorgt bij topprofessionals voor een mentaal flexibel, veerkrachtig en geconcentreerd brein.

  Hoe richt jij als professional of (top)sporter je denkprocessen?
   – Hoe richt jij je aandacht – je energierichting: introvert of extravert?
  – Hoe neem je informatie op: zintuiglijk of intuïtief?
  – Hoe neem je beslissingen: rationeel of gevoelsmatig?
  – Hoe sta je in de wereld – leefstijl: controlerend of afwachtend?

  Marlène Potjer heeft haar praktijk sinds 2009. Uit de aanvullende verzekering wordt vaak een deel vergoed als ‘natuurgeneeskundig consult’.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply